Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Έγραψε ιστορία ο Τίμος Λουτριώτης!

Έγραψε ιστορία ο Τίμος Λουτριώτης!

0
loutriotis4
Dodekanisos

Ο Τίμος Λουτριώτης έγινε ο μεγαλύτερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2

Με τον κορονοϊό να έχει «χτυπήσει» τους περισσότερους συλλόγους της Super League 2 ο Ηρόδοτος (είχε φτάσει τα 19 κρούσματα), μετά την αποχώρηση του Γιάννη Δερμιτζάκη και τη νόσηση του Γιώργου Δήμιζα, έμεινε μόνο με έναν διαθέσιμο τερματοφύλακα, ο λόγος για τον Τίμο Λουτριώτη.

Κατά την εμβόλιμη 13η αγωνιστική, ο έμπειρος τερματοφύλακας «επιστρατεύτηκε» και πήρε θέση κάτω από τα δοκάρια στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καλαμάτα (2-0 νίκη η «μαύρη θύελλα»), σπάζοντας ρεκόρ.

Συγκεκριμένα έκανε ντεμπούτο στη Super League 2, σε ηλικία 40 ετών, πέντε μηνών και 18 ημερών. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο σε ηλικία παίκτη, που αγωνίζεται στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2, όπως καταγράφει το soccerbase.gr.

Ο Λουτριώτης έχει κατακτήσει τα πάντα με τον αγαπημένο του –όπως είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του στο news12– Ηρόδοτο. Ο 40χρονος τερματοφύλακας έχει «χαράξει» μία σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα και μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε πάρα πολλές ομάδες. Μάλιστα, στο νησί μας είχε φορέσει τα χρώματα του Διαγόρα Βατίου, του Φοίβου Κρεμαστής και του Ιάλυσου.  

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments