Αρχική Videos “Εγώ θα αποτρέψω, τον Γ’ Παγκόσμιο πόλεμο!”

“Εγώ θα αποτρέψω, τον Γ’ Παγκόσμιο πόλεμο!”

0

Παρουσία πλήθος κόσμου, ο Ντόναλντ Τράμπ έκανε μια δυναμική ομιλία κατά την ετήσια συνάντηση των Αμερικανών συντηρητικών μιλώντας για την προεκλογική εκστρατεία ενόψει του 2024. «Θα ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε», υποσχέθηκε στο πλήθος που ζητωκραύγαζε. «Θα ολοκληρώσουμε την αποστολή», τόνισε.

Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν οδηγεί τις Ηνωμένες Πολιτείες «στη λήθη», είπε ο Τραμπ, σημειώνοντας ότι άλλοι Ρεπουμπλικάνοι δεν είναι σε θέση να διορθώσουν την πορεία που έχει χαράξει ο Μπάιντεν. Εάν εκλεγεί, ο Τραμπ είπε ότι δεν θα σπαταλούσε πλέον τα χρήματα των φορολογουμένων των ΗΠΑ σε «ανόητους» ξένους πολέμους. «Δεν θα επιστρέψουμε ποτέ σε ένα Ρεπουμπλικανικό κόμμα που θέλει απεριόριστα κεφάλαια για ατελείωτους πολέμους στο εξωτερικό, αλλά απαιτεί να περικόψουμε τα επιδόματα των βετεράνων και τις συντάξεις στο εσωτερικό», υποσχέθηκε. Η Αμερική πρέπει να σταματήσει να ξοδεύει δισεκατομμύρια δολάρια για την υπεράσπιση της Ουκρανίας. Ένας πόλεμος που ο ίδιος θα τελείωνε «σε μια μέρα» αν εκλεγόταν.

«Πριν φτάσω στο Οβάλ Γραφείο, θα έχω τελειώσει τον καταστροφικό πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας… Θα λύσω το πρόβλημα, και θα το λύσω γρήγορα, και δεν θα μου πάρει πάνω από μια μέρα για να το κάνω », είπε ο Τραμπ. Καταδίκασε επίσης τη δέσμευση των ΗΠΑ να στείλουν άρματα μάχης M1 Abrams στην Ουκρανία, προειδοποιώντας ότι αυτή η κίνηση θα βυθίσει τον κόσμο στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο στο εγγύς μέλλον, εκτός εάν «κάτι συμβεί γρήγορα». «Θα έχουμε Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο αν κάτι δεν συμβεί γρήγορα», είπε ο Τραμπ. Και πρόσθεσε: «Είμαι ο μόνος υποψήφιος που μπορεί να δώσει αυτή την υπόσχεση: θα αποτρέψω τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο – πολύ απλά».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments