Αρχική Επικαιρότητα Εγκατάλειψη στο κτήριο ΟΑΕΔ παρά τα προγράμματα και τα χιλιάδες ευρώ

Εγκατάλειψη στο κτήριο ΟΑΕΔ παρά τα προγράμματα και τα χιλιάδες ευρώ

0
Dodekanisos

Δυστυχώς, για ακόμη μια φορά οι διαπιστώσεις επιβεβαιώνονται! Θα μας πείτε, ποιες διαπιστώσεις και τι αναφέρουν?
Είναι πολύ απλό. Σε όποιο πρόβλημα δημιουργηθεί, και αφορά το κέντρο της πόλης μας, ενίοτε οι λύσεις δίνονται σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα, ενώ αντίθετα στις συνοικίες μας οι λύσεις καθυστερούν και χρονίζουν, χωρίς να εκδηλώνεται το ανάλογο ενδιαφέρον από τους αρμόδιους.


Μα ποιους αρμόδιους; Θα ρωτήσετε. Εννοούμε όλους εκείνους που διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους και σχίζονται για μια ανθρώπινη πόλη, και άλλα πολλά , όπως λένε ότι θέλουν την Ρόδο μας και μέγιστο το ενδιαφέρον τους για του πολίτες της!!!!!
Για μας, άπαντες εμπλέκονται, είτε είναι υπουργοί( πήξαμε στους Δωδεκανήσιους υπουργούς), βουλευτές, περιφέρεια, δήμος.
Ας βρουν λύση μεταξύ τους, ποιος θα είναι ο σημαιοφόρος!!!!!

Εδώ και μερικές ημέρες, περάσαμε από την οδό Θεμιστοκλέους Σοφούλη.
Το θέαμα που αντικρίσαμε, ήταν πρώτα το ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ. Στην κυριολεξία, είδαμε ένα κουρέλι να κρέμεται στον ιστό του κτηρίου του Ο.Α.Ε.Δ.

Στην συνέχεια είδαμε το χάλι που υπάρχει στους τοίχους του κτηριακού συγκροτήματος, με τον οπλισμό (κοινώς σίδερα) της πρόσοψης, να μας δείχνει το πρόσωπο του και την εγκατάλειψη του.
Δεν θα κάνουμε τον κόπο να σας αναφέρουμε σε ποιον ή ποιους ανήκει το κτήριο(γνωρίζω), κάτι που δεν μας νοιάζει! Το ζητούμενο είναι, γιατί δεν έγιναν ενέργειες και αφόρητες πιέσεις στους «μεγάλους», να αλλάξει εικόνα το κτήριο και να αποκατασταθούν οι ζημιές, μικρές ή μεγάλες δεν αλλάζει κάτι.

Τουλάχιστον η σημαία μας, το σύμβολο μας, δεν μπορεί να αντικατασταθεί άμεσα, και να φύγει το κουρέλι που κρέμεται πληγωμένο?
Αλήθεια, σε πιο επίπεδο βρίσκεται ο τοπικισμός μας; Μπήκαμε μοιραία στον αυτόματο πιλότο ή έχουμε ευθύνη όλοι οι Ροδίτες για το κακό κάκιστο συναπάντημα που μας βρήκε;
Εμείς πάντως, έχουμε χάσει την βαθμολογία!!!!!
Ελπίζουμε και ευχόμαστε, σύντομα να έχουμε καλά νέα για την παρούσα κατάσταση στο κτήριο του Ο.Α.Ε.Δ. ΡΟΔΟΥ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments