Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Εγκαινιάζουν τη Λέσχη, οργανώνουν τις Ακαδημίες

Εγκαινιάζουν τη Λέσχη, οργανώνουν τις Ακαδημίες

0
ippotes akadimies
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή τα εγκαίνια της Λέσχης της αλλά και την οργάνωση της Ακαδημίας της εξέδωσε η ομάδα των Ιπποτών της Παλιάς Πόλης. Ειδικότερα:
«Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια της Λέσχης της ομάδας μας, την Κυριακή 29 Ιουνίου και ώρα 20.00 μ.μ Η Λέσχη μας βρίσκεται στην είσοδο της Μεσαιωνικής Τάφρου, δίπλα από τη ψαροταβέρνα Λαγκάνης. Θα ακολουθήσει γιορτή στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, όπου θα υπάρχει φαγητό και ζωντανή μουσική. Θα χαρούμε πολύ να παρευρεθείτε.
Διεθνείς Ακαδημίες Ιπποτών
Οι εγγραφές ξεκίνησαν
Οι Διεθνείς Ακαδημίες Ιπποτών για μια ακόμη χρονιά συνεχίζει το πρόγραμμα εκμάθησης και εξέλιξης ποδοσφαίρου για τις νεαρές ηλικίες. Η ακαδημία μας βασιζόμενη στην πρότυπη οργάνωσή της, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις, το όραμα και την προοπτική των ανθρώπων που σχετίζονται με τον τομέα του ποδοσφαίρου.
Οι προπονήσεις ξεκινούν την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη και ολοκληρώνονται τέλη Ιουνίου.
Εγγραφές μπορούν να γίνουν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Κάθε αθλητής μπορεί να κάνει 3 δοκιμαστικές προπονήσεις πριν την εγγραφή του στην ακαδημία.
Κατά την εγγραφή οι αθλητές πρέπει να προσκομίζουν ιατρική βεβαίωση και ληξιαρχική πράξη γέννησης με φωτογραφία θεωρημένη από τον δήμο ή από Κ.Ε.Π.
Η συνδρομή είναι 20 ευρώ τον μήνα ενώ για τα αδέρφια 15 ευρώ για το κάθε παιδί.
H εγγραφή είναι 20 Ευρώ και καλύπτει τον πρώτο μήνα παρουσίας στην Ακαδημία
Σε περίπτωση διακοπής του Μαθητή από την ακαδημία η ενημέρωση θα πρέπει να γίνει άμεσα στην γραμματεία.
Σε περίπτωση συνεχόμενων απουσιών ενός παιδιού από τις προπονήσεις, τα δίδακτρα θα καταβάλλονται κανονικά, εκτός της περίπτωσης σοβαρού προβλήματος υγείας του παιδιού.
Τα παιδιά της ακαδημίας είναι υποχρεωμένα να φορούν τον ρουχισμό τον Ιπποτών που παρέχεται από την ακαδημία τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες.
Η ενημέρωση για το πρόγραμμα των προπονήσεων, το πρόγραμμα των αγώνων και γενικά για όλα τα νέα της ακαδημίας θα γίνεται από το Γενικό Διευθυντή της ακαδημίας
Με εκτίμηση,
ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΚΑΔΗΝΙΩΝ ΚΑΡΠΑΘΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments