Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ “Έγινε μια εκδήλωση που μας γέμισε με ευχάριστα συναισθήματα”

“Έγινε μια εκδήλωση που μας γέμισε με ευχάριστα συναισθήματα”

0
diagoras_sima
Dodekanisos

Από τον Γ.Σ. Διαγόρας, πήραμε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Καταφέραμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να διοργανώσουμε μια εκδήλωση, που εμάς συλλογικά και προσωπικά, μας γεμίζει με έντονα, θετικά και ευχάριστα συναισθήματα. Για άλλη μια χρονιά ήμασταν τυχερές, γιατί μπορέσαμε να θαυμάσουμε από κοντά τις ειδικές ικανότητες αυτών των υπέροχων ανθρώπων, αυτών των μοναδικών παιδιών.

Για αυτό το λόγο το Γυναικείο Τμήμα καλαθοσφαιρίσης του Γ. Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους έβαλαν το λιθαράκι τους σε αυτή την εκδήλωση, η οποία χωρίς εκείνους δε θα μπορούσε να υλοποιηθεί επιτυχώς.

Ευχαριστούμε λοιπόν τους μεγάλους μας χορηγούς:
“Kalami Beach Bar Restaurant”
“H HOTELS COLLECTION Hatzilazarou group”
“Amphitryon Boutique Hotel”
“Atlas Specific Training”
“ΒΑΠ ΚΟΥΓΙΟΣ Α. Ε”, καθώς επίσης και το χορηγό επικοινωνίας, ραδιοφωνικό σταθμό “Λυχνάρι 91.4”.

Ακόμη, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους αθλητές και παράγοντες του Γ. Σ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ, οι οποίοι για άλλη μια φορά συμμετείχαν ενεργά και με μεγάλη χαρά στις δραστηριότητές μας, λίγο πριν τη συμμετοχή τους στο final four και τελικά την κατάκτηση του κυπέλλου.
Τέλος, δεν μπορούμε να παραλείψουμε την πολύτιμη συμβολή των Coffee island, της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Δωδεκανήσου, της εταιρείας Κεσίδη Μ. Ι. & ΣΙΑ ΕΕ, του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας, του My Oxygen Gym, του NRG Box, του Black Box, του Pane Di Capo, του Φ. Ο. Σ Σταματίου, του καταστήματος Flight Club Kos, του καταστήματος “Επιγραφές-Εκτυπώσεις Αντώνης Αττιτής”, του γραφίστα μας Στέργου Μαυρουδή, της γραμματέας μας Ντίνας Γεωργαλλή, της Δήμητρας Γιάννου, της Μάγδας Ιωαννίδου, της Χαράς Γαλαχουσίδη και της Μαργαρίτας Κουφού.
Φυσικά τον παλμό και την ζεστασιά στην εκδήλωσή μας, δώσατε όλοι εσείς που ποικιλοτρόπως ενισχύσατε την προσπάθειά μας, γίνατε ένα με εμάς με απώτερο σκοπό να προσφέρουμε χαμόγελα, ανιδιοτελή αγάπη και χαρά σε αυτούς τους τόσο ξεχωριστούς ανθρώπους…που δίπλα τους μαθαίνουμε τι εστί ΖΩΗ!
Μαζί σας και μαζί τους, μπορούμε και εμείς…
Ανανεώνεται το ραντεβού μας για του χρόνου!
Σύντομα θα επανέλθουμε με νέα ανακοίνωση σχετικά με την υλοποίηση του μεγάλου μας στόχου”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments