Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Έγινε και φέτος το non stop

Έγινε και φέτος το non stop

0
basket non stop
Dodekanisos

Η 10η διεξαγωγή των τουρνουά ΝΟΝSTOP του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» ήταν η πιο ενδιαφέρουσα απ’ όλες τις προηγούμενες για πολλούς λόγους. Είχε νέες ομάδες, απουσία των πρωταθλητών από τα 7 προηγούμενα, φαβορί τα οποία έμειναν γρήγορα έξω από τα ημιτελικά, ανατροπές στο σκορ στα περισσότερα παιχνίδια και έναν τελικό που έκρυβε πολλές συγκινήσεις.
Για τον 1ο Όμιλο, τα MODELA πέρασαν άνετα στα ημιτελικά,ενώ η ATARAX κατέκτησε την πρώτη. Αντιθέτως, στον 2ο Όμιλο, είχαμε τριπλή ισοβαθμία με τους ΆΣΧΕΤΟΥΣ να παίρνουν την πρώτη θέση με διαφορά πόντων, ενώ οι ΜΠΑΣΚΕΤΟΦΙΛΟΙ και RED είχαν την απόλυτη ισοβαθμία, και η πρόκριση κρίθηκε σε διαγωνισμό τριπόντων με νικητές τους ΜΠΑΣΚΕΤΟΦΙΛΟΥΣ.
Στα ημιτελικά, οι ΜΠΑΣΚΕΤΟΦΙΛΟΙ κέρδισαν με 21-15 το φαβορί του τουρνουά MODELA, ενώ με το ίδιο σκορ, οι ATARAX κέρδισαν τους ΆΣΧΕΤΟΥΣ. Στον τελικό, οι ATARAX αν και βρέθηκαν να κερδίζουν με 18-10, έγινε ανατροπή και βρέθηκαν πίσω σε σκορ με 20-18. Σε εκείνο το σημείο φάνηκε ότι οι ΜΠΑΣΚΕΤΟΦΙΛΟΙ δεν ήταν τόσο ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια, και το σκορ έγινε 20-20.
Το τελικό σκορ ήταν 22-20 υπέρ των ATARAX, οι οποίοι στην πρώτη τους συμμετοχή στα τουρνουά κατάφεραν να πάρουν και τον τίτλο των πρωταθλητών.

1ος Όμιλος

2ος Όμιλος

MODELA                  6

ΛΕΜΑΝ                   3

40+                           3

RED                         5

ECOPRIME              4

ΜΠΑΣΚΕΤΟΦΙΛΟΙ  5

ATARAX                 5

ΑΣΧΕΤΟΙ                 5

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments