Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Έγινε η συνέντευξη τύπου για το I.T.F. Senior MT200 Rhodes Open

Έγινε η συνέντευξη τύπου για το I.T.F. Senior MT200 Rhodes Open

0
Dodekanisos

Σήμερα το πρωί δόθηκε στο Tennis Café, στις εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης η συνέντευξη Τύπου για το I.T.F. Senior MT200 Rhodes Open, που θα διεξαχθεί στη Ρόδο από 2 έως 7 Μαΐου. Στη συνέντευξη Τύπου μίλησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Νίκος Νικολής και ο αντιπρόεδρος του Ρ.Ο.Α. Βασίλης Αράπης. Αναλυτικά, όσα είπαν:

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΗΣ: «Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στηρίζει πάντα τον Ρ.Ο.Α., νιώθουμε σαν να είμαστε στο σπίτι μας. Έχουμε κάνει πολλά νέα πράγματα στον Όμιλο και αξίζουν συγχαρητήρια στη νέα διοίκηση, η οποία συνεχίζει τη δουλειά σε όλα τα επίπεδα. Είμαστε αρωγοί στη νέα αυτή προσπάθεια και η Περιφέρεια έχει δείξει ότι στηρίζει κάθε υγιές κομμάτι του αθλητισμού. Θα είμαστε πάντα δίπλα στο Ρ.Ο.Α. και είμαστε σίγουροι ότι το διεθνές τουρνουά θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Ο Ρ.Ο.Α. γνωρίζει πως πρέπει να διεξάγονται τέτοιες εκδηλώσεις και έχει βραβευθεί στο παρελθόν για το I.T.F. Senior, που είναι ένα από τα καλύτερα τουρνουά στον κόσμο. Είμαι σίγουρος ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΑΠΗΣ: «Για μία ακόμη χρονιά είμαστε εδώ μαζί με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και την Ε.Φ.Ο.Α., έχοντας κοινό στόχο να διοργανώσουμε ένα απόλυτο επιτυχημένο τουρνουά». Μας… βαραίνει η ευθύνη των νέων πολλών συμμετοχών και του ρεκόρ, που έχει γίνει φέτος με τους αθλητές και αθλήτριες που θα συμμετέχουν στο τουρνουά. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και επιτυχία τη σκληρή δουλειά και είμαι βέβαιος ότι η επιτυχημένη συνταγή δεν θα αλλάξει. Για τους repeaters έχουμε ως δώρο το νέο χωμάτινο γήπεδο που μας ετοίμασε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το οποίο εδώ και καιρό είναι έτοιμο προς χρήση. Παράλληλα με τη διεξαγωγή του I.T.F. Senior, θα συνεχιστεί και η λειτουργία των ακαδημιών μας, στις οποίες γίνεται πολύ καλή δουλειά, τόσο στο Καρακόνερο όσο και στα γήπεδα στο Έλλη. Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο Ρόδου και την Ε.Φ.Ο.Α. και ανυπομονούμε να ξεκινήσει το τουρνουά».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments