Έγινε η κλήρωση του κυπέλλου

0
telxinida agonas

Η Τοπική Επιτροπή Πετοσφαίρισης Δωδεκανήσου μετά από κλήρωση που πραγματοποίησε για τα παιχνίδια του κυπέλου Ελλάδος που αφορούν τις ομάδες που υπάγονται στο δυναμικό της, ανακοινώνει το πρόγραμμα των αγώνων. Για τους άνδρες τα σωματεία που δηλώσαν συμμετοχή στο θεσμό είναι:
Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ -ΑΕΣΠ ΦΟΙΝΙΚΑΣ –ΑΠΣ Ή ΦΛΟΓΑ΄.
Τα αποτελέσματα της κλήρωσης είναι :
Πρώτος αγώνας στο Βενετόκλειο στις 29-30 Οκτωβρίου ΦΛΟΓΑ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ. Η ομάδα του ΔΙΑΓΟΡΑ περνάει άνευ αγώνα στον επόμενο γύρο όπου θα αναμετρηθεί στις 5-6 Νοεμβρίου στην Τέντα με το νικητή του πρώτου αγώνα.
Για τις γυναίκες οι συμμετοχές είναι και εδώ τρεις και είναι οι εξής: Γ.Σ.ΔΙΑΓΟΡΑΣ – ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ –ΑΠΣ Ή ΦΛΟΓΑ΄.
Τα αποτελέσματα αυτής της κλήρωσης είναι: Πρώτος αγώνας στο Ροδίων Παιδία στις 5-6 Νοεμβρίου ΡΟΔΙΟΝ –ΔΙΑΓΟΡΑΣ . Η ομάδα της ΦΛΟΓΑΣ περνάει άνευ αγώνα στον επόμενο γύρο και θα αντιμετωπίσει στις 12-13 Νοεμβρίου τον νικητή του πρώτου αγώνα στο Βενετόκλειο.
-Η Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ. εύχεται μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία σε όλα τα σωματεία και τα καλεί την επόμενη Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016 σε ανοιχτή συγκέντρωση στην οποία θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 στο QUINTAL CAFE(Λεωφόρο Καληθέας) στις 18:00.