Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Έγινε η γιορτή του ΑΣΙΑΘΡ

Έγινε η γιορτή του ΑΣΙΑΘΡ

1
asiathr giorti
Dodekanisos

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Αθλητικού Συλλόγου Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου (ΑΣΙΑΘΡ). Η γιορτή έγινε στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στο Ζέφυρο, παρουσία πολλών μελών και φίλων του ΑΣΙΑΘΡ. Όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα μέλη του Συλλόγου διασκέδασαν, τραγούδησαν και χόρεψαν, ενώ είχαν την ευκαιρία να γευτούν νόστιμα φαγητά και εδέσματα από τον πλούσιο μπουφέ που ετοίμασαν οι ίδιοι οι ιστιοπλόοι.
Με την παρουσία του, τίμησε την εκδήλωση ο Κεντρικός Λιμενάρχης Ρόδου κ. Γεώργιος Σεφερειάδης, αρωγός και συμπαραστάτης του Συλλόγου σε όλες τις εκδηλώσεις και κυρίως σε όλους τους αγώνες. Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σταμάτης Σταύρας ευχαρίστησε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβούλιου, όλους όσους βοήθησαν στην διεξαγωγή των φετινών αγώνων με κάθε τρόπο, τις Επιτροπές Αγώνων και Ενστάσεων και όλα τα μέλη του ΑΣΙΑΘΡ που πήραν μέρος στις ιστιοδρομίες του Πρωταθλήματος 2013.
Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τους χορηγούς των φετινών αγώνων και συγκεκριμένα το CASINO RODOS, την NORTH SAILS, την οικογένεια Γεωργά – ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου PLAZA HOTEL, το κατάστημα ναυτιλιακών ειδών Ζαίρης Αγησίλαος, την Κως Επενδυτική ΕΠΕ και την Μαρίνα Κω, τον κ. Γιάννη Ρωμαίο και το BEACH BAR ELLI, το Παραδοσιακό Καφενείο ΜΕΘΕΞΙΣ, την Εταιρία HILIGHT P.R., την PILS HELLAS καθώς και τους υποστηρικτές των αγώνων γραφίστα κ. Γιώργο Τσιρίγκα και κ. Γιώργο Καραχανή.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και η απονομή των Επάθλων στους νικητές των αγώνων του Πρωταθλήματος 2013 που διοργάνωσε και φέτος με μεγάλη επιτυχία ο Σύλλογος, αλλά και συνολικά για τους νικητές του Πρωταθλήματος ΑΣΙΑΘΡ 2013. Μεγάλος νικητής του Φετινού Πρωταθλήματος ήταν το σκάφος ESTELLA με κυβερνήτη τον Σωτήρη Κατσαρά. Τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα πήρε το σκάφος BLUE SHARK με κυβερνήτες τους Μανώλη Σπυρίδη και Τάσο Φώτη. Την Τρίτη θέση κατέλαβε το σκάφος ΜΟΥΣΜΟΥΛΟ με κυβερνήτη τον Νίκο Κουμνάκη.

α/α

ΣΚΑΦΟΣ

ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ

1

ESTELLA

Σωτήρης Κατσαράς

2

BLUE SHARK

Μανώλης Σπυρίδης – Τάσος Φώτης

3

ΜΟΥΣΜΟΥΛΟ

Νίκος Κουμνάκης

4

EXCAPE

Παύλος Ξανθός

5

ΑΡΜΙΔΑ

Λευτέρης Κουμπιάδης

6

ΑΠΟΛΛΩΝ

Σωτήρης Τσιμέτας

7

ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ

Σταμάτης Σταύρας

8

ΑΛΟΥΣΤΙΝΑ

Αντώνης Βογιατζής

9

ΝΕΦΕΛΗ

Κώστας Ρακόπουλος

10

TUCACU

Κυριάκος Κλαδογένης

11

ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ MI

Μιχάλης Αντωνιάδης

Επίσης στο πρωτάθλημα έλαβαν μέρος και τα σκάφη ALPHA CENTAURUS με κυβερνήτη τον Γιώργο Χριστοδούλου, DELIGHT I με κυβερνή τον Γιώργο Στεφάνου και ΤΟΤΕΜ με κυβερνήτη τον Σπύρο Κολόμβο. Οι ιστιοπλόοι έδωσαν ραντεβού και πάλι στον ίδιο χώρο την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, ημερομηνία κατά την οποία θα γίνει η κοπή της Βασιλόπιτας αλλά και η Απονομή των Διπλωμάτων των Νέων Κυβερνητών που θα αποφοιτήσουν από την Σχολή Ιστιοπλοΐας που διοργάνωσε και φέτος ο ΑΣΙΑΘΡ.  Επίσης λίγες μέρες μετά την αλλαγή του νέου έτους, σκάφη του Συλλόγου θα ταξιδέψουν για μια ακόμη χρονιά μέχρι το ακριτικό Καστελόριζο για την καθιερωμένη επίσκεψη κατά την οποία τα μέλη του Συλλόγου περνούν όμορφες στιγμές με τους ακρίτες νησιώτες και προσφέρουν δώρα στα παιδιά του νησιού.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
strimenos
strimenos
10 years ago

ΚΑΛΑ….!!!! ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΑΛΛΟΝ….ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΕΒΑΖΕΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥΣ… ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΝΟΙΑ…. ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΟΛΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ …………..(ΡΩΤΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ.. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ….)(ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΚΑΦΕΣ…….!!!!!!)….