Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Έγινε φέτος η κολυμβητική ημερίδα του Ροδίων Άθλησις

Έγινε φέτος η κολυμβητική ημερίδα του Ροδίων Άθλησις

0
Dodekanisos

Μετά από 2 χρόνια απουσίας πραγματοποιήθηκε φέτος η Κολυμβητική ημερίδα του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις.

Η συγκεκριμένη κολυμβητική γιορτή σηματοδοτεί την λήξη των χειμερινών μαθημάτων και ταυτόχρονα την έναρξη των καλοκαιρινών  τα οποία θα διαρκέσουν μέχρι τις 14 Αυγούστου.

Στην συγκεκριμένη ημερίδα συμμετείχαν περίπου 350 αθλητές και αθλήτριες  από 4 ετών και άνω. Μια όμορφη ημέρα με χαμόγελα, μουσική, διαγωνισμούς, δώρα , αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα για όλους τους συμμετέχοντες οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από τους γονείς τους.

Τα παιδιά από 4 έως 6 ετών συμμετείχαν σε αγώνες επίδειξης ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά έλαβαν μέρος  σε χρονομετρήσεις από τις οποίες αξιολογήθηκαν αρκετοί αθλητές για τις κατηγορίες των επιλέκτων και της προ αγωνιστικής.

Ανάμεσα στους παραπάνω αγώνες οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις παρουσιάστηκαν στο κοινό κάνοντας αγώνες επίδειξης σε όλα τα στυλ. 

Η ημέρα συνεχίστηκε  με τις  αθλήτριες του τμήματος SwimFit οι οποίες τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση καθώς και με ένα αγώνα από το τμήμα του waterpolo το οποίο έκλεισε το όμορφο πρωινό.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους τους αθλητές για την συμμετοχή τους καθώς και τους γονείς που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Η διεύθυνση του αθλητικού κέντρου ΡΟΔΙΩΝ άθλησις θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους γονείς για την προτίμηση που δείχνουν στο τμήμα της κολύμβησης καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου αλλά και αυτούς που προτίμησαν να κάνουν τα πρώτα τους κολυμβητικά «βήματα» στο κολυμβητήριο μας το φετινό καλοκαίρι εκτοξεύοντας τον αριθμό των αθλητών στους 450.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments