Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Έγιναν οι εκλογές στους προπονητές

Έγιναν οι εκλογές στους προπονητές

0
Dodekanisos

Με την προσέλευση αρκετών προπονητών, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η γ.σ του συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου, όπου τα μέλη ψήφισαν για την σύνθεση της νέας Ε.Ε.

Η ατμόσφαιρα ήταν άκρως θετική, αφού στις αρχαιρεσίες συμμετείχαν και νέα παιδιά, τα οποία έδωσαν υποψηφιότητα και εκλέχθηκαν. Οι παλιοί με τους νέους θα συνεχίσουν το έργο των προηγούμενων Ε.Ε., για το καλό του συνδέσμου και τα συμφέροντα των προπονητών.

Τα πρόσωπα που εκλέχθηκαν για την Ε.Ε. είναι τα εξής: Παπαδόπουλος Κώστας, Χάσταλης Χρυσόστομος, Θρουμουλόπουλος Λάζαρος, Χατζηαντωνίου Ευάγγελος, Κουμέντος Ιωάννης, Καρίκης Παναγιώτης, Τσολακίδης Ιωάννης, Λοϊζος Ηλίας, Μιχαηλίδης Άρης.

Ο Παπαδόπουλος Κώστας που πήρε και τους περισσότερους ψήφους, κάλεσε τα υπόλοιπα μέλη σε συνεδρίαση, για να συγκροτηθεί σε σώμα η νέα Εκτελεστική Επιτροπή, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Ιουνίου στα γραφεία του συνδέσμου.

Το δελτίο τύπου του Συνδέσμου:
“Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Δωδεκανήσου, η οποία έγινε στα γραφεία του συνδέσμου την Δευτέρα 22 Ιουνίου.

Πολλά μέλη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ε.Ε., με αποτέλεσμα να υπάρξει η απαραίτητη απαρτία και να διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέας Εκτελεστικής Επιτροπής, με θητεία για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, όπως επιβάλλεται από το καταστατικό.
Η συνεδρίαση άρχισε με την σύντομη ομιλία του απερχόμενου προέδρου Λόϊζου Ηλία, στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο γ.γραμματέας Χατζηαντωνίου Βαγγέλης και ακολούθησε ο ταμίας Κουμέντος Γιάννης.

Μετά τα διαδικαστικά, η δικηγόρος κ. Βολονάκη Κατερίνα με τα μέλη της εφορευτική επιτροπής Γκάιδα Δημήτρη και Κουρδουνάκη Σταμάτη, έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσει η ψηφοφορία.
Το κλίμα που επικράτησε ήταν πολύ καλό, ενώ οι συζητήσεις για κορονοϊό και ποδόσφαιρο έκλεψαν το ενδιαφέρον όλων.
Μετά το κλείσιμο της κάλπης, έγινε η καταμέτρηση των ψήφων, δεν βρέθηκε κανένα άκυρο ψηφοδέλτιο και η κ. Βολονάκη ανακοίνωσε τα αποτελέσματα.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή εκλέχθηκαν:
Παπαδόπουλος Κώστας
Χάσταλης Χρυσόστομος
Θρουμουλόπουλος Λάζαρος
Χατζηαντωνίου Ευάγγελος
Κουμέντος Ιωάννης
Καρίκης Παναγιώτης
Τσολακίδης Ιωάννης
Λοϊζος Ηλίας
Μιχαηλίδης Άρης
Αναπληρωματικοί
Αξιώτης Νώντας
Αρβανιτάκης Σπύρος
Πηλιγκός Παναγιώτης

Για την εξελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκαν: 
Χαρίτος Μιχάλης
Μπιλιάς Ανδρέας
Δατσέρης Ιωάννης
Αντιπρόσωποι στην Π.Ε.Π.Π.
Χατζηαντωνίου Ευάγγελος
Χάσταλης Χρυσόστομος
Κουμέντος Ιωάννης”.


0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments