Αρχική Videos Έφυγε ξαφνικά σε ηλικία 66 ετών ο ηθοποιός Ηλίας Ζερβός

Έφυγε ξαφνικά σε ηλικία 66 ετών ο ηθοποιός Ηλίας Ζερβός

0
Dodekanisos

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο της Ελλάδας καθώς έφυγε ξαφνικά σε ηλικία 66 ετών ο ηθοποιός Ηλίας Ζερβός. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς ενώ αναμένεται η νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Την είδηση γνωστοποίησε ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας με μια ανάρτηση που έκανε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα, έγραψε τα ακόλουθα:

«Με μεγάλη θλίψη μόλις μάθαμε ένα τραγικό νέο. Εφυγε ξαφνικά από κοντά μας ο αγαπημένος μας Ηλίας Ζερβός. Ο καλός μας φίλος , ο άξιος πολυταλαντος συνάδελφος μας, που έδωσε το στίγμα του στο Θέατρο και την τηλεόραση με υπέροχους ρόλους, που χάρισε την ιδιαίτερη φωνή του σε δεκάδες ήρωες κινουμένων σχεδίων κι αγαπήθηκε από μικρούς κ μεγάλους , ο αγωνιστής ηθοποιός για τα δικαιώματα των ηθοποιών έφυγε αθόρυβα… Αγαπημένε μας φίλε καλό ταξίδι….».

Ανάμεσα στις δημοφιλείς σειρές που έχει συμμετάσχει είναι το Κωνσταντίνου και Ελένης, όπου υποδύθηκε τον δικηγόρο του Χάρη Ρώμα, Κωνσταντίνου Κατακουζινού, Άκρως Οικογενειακών, Τα Μαχαιρώματα, η Πολυκατοικία, Λίφτινγκ και άλλες. Από το 1990 συνεργαζόταν με την Audio Visual και άλλες εταιρείες μεταγλώττισης, δανείζοντας τη φωνή του σε κινούμενα σχέδια, σε αφηγήσεις και σκηνοθετώντας μεταγλωττισμένες σειρές.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments