Αρχική Videos “Έφυγε” ξαφνικά πρώην παίκτης του NFL, σε δύσκολη κατάσταση άλλος ένας

“Έφυγε” ξαφνικά πρώην παίκτης του NFL, σε δύσκολη κατάσταση άλλος ένας

0

Ο Uche Nwaneri, πρώην επιθετικός γραμμής των Jaguar που συμμετέχει στο Αμερικανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 38του χρόνια. Οι πληροφορίες λένε ότι βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι του με το ιατρικό προσωπικό που έσπευσε να μην μπορεί να κάνει κάτι. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και είναι πιο πιθανό να έχει υποστεί καρδιακή προσβολή.

Δεν είναι το μόνο περιστατικό που έχει «σημαδέψει» το NFL το τελευταίο διάστημα. Και αυτό διότι ένας ακόμα αθλητής, ο DeMar Hamlin κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του αγώνα των Cincinnati Bengals και των Buffalo Bills και μετά από σύγκρουση με τον αντίπαλο. Το παιχνίδι διεκόπη στο πρώτο τέταρτο αφού ο αθλητής φέρεται να υπέστη καρδιακή προσβολή. Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν δραματικές καθώς αρχικά σηκώθηκε όρθιος και στη συνέχεια σωριάστηκε στο έδαφος, με το ιατρικό προσωπικό να σπεύδει προκειμένου να παράσχει τις πρώτες βοήθειες.

Ο Χάμλιν αναζωογονήθηκε στο γήπεδο μετά τις προσπάθειες των γιατρών και μετά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση. Οι παίκτες των δύο ομάδων έμειναν σοκαρισμένοι, και πολλοί παρακολούθησαν δακρυσμένοι όσα συνέβαιναν στον αγωνιστικό χώρο. Αμέσως μετά αρκετοί φίλαθλοι πήγαν στο νοσοκομείο προκειμένου να εκφράσουν τη συμπαράσταση τους στον αθλητή και να μάθουν νέα για την υγεία του.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments