Αρχική Videos “Έφυγε” ξαφνικά γνωστός μαέστρος που κατέρρευσε επί σκηνής

“Έφυγε” ξαφνικά γνωστός μαέστρος που κατέρρευσε επί σκηνής

0

Σοκ στο Εθνικό Θέατρο του Μονάχου όταν το Αυστριακός διάσημος μαέστρος Stefan Soltesz κατέρρευσε επί σκηνής και τελικά έφυγε από τη ζωή μπροστά στον κόσμο, το βράδυ της Παρασκευής 22 Ιουλίου.

0 73χρονος Soltesz διηύθυνε την κωμική όπερα «The Silent Woman» του Richard Strauss – και ξαφνικά κατέρρευσε! Ένας θεατής περιέγραψε στο Twitter ότι έγινε ένα “τρομερό μπαμ” όταν ο μαέστρος χτύπησε στο έδαφος. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στα social media, κλήθηκε άμεσα γιατρός και φυσικά η παράσταση ακυρώθηκε. Ο Διευθυντής της όπερας Serge Dorny, με ανάρτηση του μετά το περιστατικό ανέφερε τα εξής: «Τα νέα για την κατάρρευση και τον θάνατο του Stefan Soltesz με στεναχωρούν βαθιά. Χάνουμε έναν προικισμένο μαέστρο. χάνω έναν καλό φίλο Οι σκέψεις μου είναι με τη σύζυγό του Μιχαέλα».

Γεννημένος στην Ουγγαρία, ο Soltesz σπούδασε διεύθυνση ορχήστρας, σύνθεση και πιάνο στο Πανεπιστήμιο Μουσικής και Παραστατικών Τεχνών της Βιέννης. Μετά από θητεία ως μαέστρος στη Βιέννη και το Γκρατς, ήταν μαέστρος της Κρατικής Όπερας του Αμβούργου, της Deutsche Oper του Βερολίνου και γενικός μουσικός διευθυντής στο Κρατικό Θέατρο του Μπράουνσβαϊγκ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments