Αρχική Videos ‘Εφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Δήμαρχος Τροιζήνας και Μεθάνων

‘Εφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Δήμαρχος Τροιζήνας και Μεθάνων

0
Dodekanisos

Έφυγε ξαφνικά από την ζωή σε ηλικία 60 ετών ο δήμαρχος Τροιζηνίας και Μεθάνων Σπύρος Πολλάλης, χωρίς φαινομενικά να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς με τον κόσμο της περιοχής να είναι συγκλονισμένος. Υπήρξε Υποναύαρχος του πολεμικού ναυτικού ενώ το 1984 ου είχε απονεμηθεί ο βαθμός του Σημαιοφόρου. Εκλέχθηκε δήμαρχος Τροιζηνίας και Μεθάνων στις εκλογές του 2019 παίρνοντας ποσοστό 58,7% στο δεύτερο γύρο.

Είχε δυο παιδιά, τον Χρήστο και την Μαρία. Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης αναφέροντας τα ακόλουθα:
«Ο Σπύρος Πολλάλης υπήρξε ένας εξαίρετος άνθρωπος, που κόσμησε για πολλά χρόνια με την παρουσία του το Πολεμικό Ναυτικό, ενώ αργότερα υπηρέτησε με ήθος και αφοσίωση την Αυτοδιοίκηση. Είχε ακόμη πολλά να προσφέρει στον τόπο του. Είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του και να ζήσω από κοντά την εργατικότητά του και τη μεγάλη θέληση του να προσφέρει στον τόπο του που τόσο αγαπούσε. Δυστυχώς η μοίρα ανέκοψε τον δημιουργικό του δρόμο».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments