Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έφυγε με το “διπλό” ο Διαγόρας Β.

Έφυγε με το “διπλό” ο Διαγόρας Β.

0
Dodekanisos

Με το «διπλό» απέδρασε από τα Μαριτσά ο Διαγόρας Βατίου καθώς επικράτησε του τοπικού Ηρακλή με 3-2 και πέτυχαν την 5η νίκης του στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.

Στο 15΄ ο Χαρτοφύλλης ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Κατσαρής ανοίγοντας το σκορ για το 0-1. Στο 24΄ οι γηπεδούχοι έμεινα με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Τσαλώλη με απευθείας κόκκινη για αγκωνιά στον Καραγιάννη. Δυο λεπτά αργότερα ο Παναγιωτόπουλος έγραψε από κοντά το 0-2. Στο 45΄ο Λερογιάννης που είχε περάσει στον αγώνα εκμεταλλεύτηκε λάθος του Μαυρουδή και με πλασέ από θέση τετ α τετ μείωσε σε 1-2. Στο 55΄ ο Ζερβός αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και από εκείνο το σημείο και οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με 10 παίκτες. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Λερογιάννης βρήκε τον Βασιλώττο Ε. και αυτός με πλασέ έφερε το ματς στα ίσια για το 2-2. Το τελικό 2-3 που χάρισε το σπουδαίο τρίποντο στον Διαγόρα Β. πέτυχε ο Έλληνας με απευθείας φάουλ στο 83΄.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Κυρίτσης (Γιαουμάκης, Ορφανός)

Οι συνθεσεις των ομάδων:

ΗΡΑΚΛΗΣ Μ.: Σκυλλάς, Λενιού, Παπαδημήτρης, Παπακωνσταντής (34΄ Λερογιάννης), Καρίκης (30΄ Λολάκης), Ανδρεόπουλος (79΄ Βασιλώττος Χ.), Κούρος, Βασιλώττος Ε., Αμπελάς, Τσαλώλης, Μπιλιάς,

ΔΙΑΓΟΡΑΣ Β.: Μαυρουδής, Μοσχης, Κατσαρής, Καραγιάννης (75΄ Θεοδώρου), Χαρτοφύλλης (90΄ Ζωάννου Μ.), Αδάμος, Έλληνας, Ζερβός, Παναγιωτόπουλος, Ζωάννου Λ. (94΄ Πουλάι), Καμπούρης (84΄ Βασιλειάδης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments