Αρχική Videos Έφυγε από τη ζωή το μοναχοπαίδι του Elvis Presley

Έφυγε από τη ζωή το μοναχοπαίδι του Elvis Presley

0
arrives at the "Mad Max: Fury Road" - Los Angeles Premiere at TCL Chinese Theatre IMAX on May 7, 2015 in Hollywood, California.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών η τραγουδίστρια και στιχουργός, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ κόρη και μοναχοπαίδι του Έλβις Πρίσλεϊ. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, κατέρρευσε στο σπίτι της στην Καλιφόρνια και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Presley νοσηλεύτηκε το πρωί της Πέμπτης μετά από καρδιακή ανακοπή.

Οι γιατροί αναγκάστηκαν να κάνουν ένεση στην 54χρονη τραγουδίστρια με αδρεναλίνη και θωρακικές συμπιέσεις για να αποκαταστήσουν τον σφυγμό της. Αργότερα, μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας, συνδέθηκε με μηχάνημα υποστήριξης ζωής και τέθηκε σε τεχνητό κώμα.

«Με βαριά καρδιά πρέπει να μοιραστώ τα καταστροφικά νέα, μας άφησε η όμορφη κόρη μου Λίζα Μαρί» , είπε σε δήλωσή της η Πρισίλα Πρίσλεϊ, μητέρα της Λίζα Μαρί. «Ήταν η πιο παθιασμένη, δυνατή και αγαπημένη γυναίκα που γνώρισα ποτέ».
Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϋ παρευρέθηκε στις Χρυσές Σφαίρες την Τρίτη, όπου η Όστιν Μπάτλερ κέρδισε ένα βραβείο για τον ρόλο του πατέρα της στη βιογραφική ταινία «Elvis» του 2022.  Είχε βιώσει τέσσερις αποτυχημένους γάμους – μεταξύ των οποίων με τον Μάικλ Τζάκσον και τον ηθοποιό Νίκολας Κέιτζ, ενώ πρόσφατα είχε αναφερθεί στον εθισμό της στα ναρκωτικά, συμπεριλαμβανομένων των παυσίπονων, των οπιοειδών και της κοκαΐνης.

Σημειώνεται ότι τον Ιούνιο του 2020, ο γιος της Lisa-Marie, Benjamin Keogh, αυτοκτόνησε σε ηλικία 27 ετών.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments