Αρχική Videos Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών ο Γιώργος Γεωργίου

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών ο Γιώργος Γεωργίου

0

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών ο αθλητικογράφος Γιώργος Γεωργίου ο οποίος το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στον Άγιο Σάββα καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας. Γεννήθηκε στις 26 Μαίου 1952 στα Πετράλωνα και ουσιαστικά ξεκίνησε την καριέρα του στην έντυπη δημοσιογραφία στην Παναθηναϊκή Φλόγα σε πολύ μικρή ηλικία. Πέρασε στη συνέχεια από τον Φίλαθλο ενώ είχε συνεργαστεί και με τα περιοδικά Σύγχρονος Αθλητισμός και Forza.

Έγινε ευρύτερα γνωστός στο κοινό μέσω της καθημερινής στήλης που διατηρούσε στον Φίλαθλο, καθώς και με την αρχικά ραδιοφωνική, μετέπειτα τηλεοπτική εκπομπή του Το Καφενείο των Φιλάθλων. Η συγκεκριμένη εκπομπή προβαλλόταν αρχικά στο Κανάλι 5 αλλά κατά καιρούς φιλοξενήθηκε στους σταθμούς Alpha, Channel 9, Τηλεάστυ, Extra 3, Action 24 και Kontra Channel. Από το 2008 έως το 2021 πραγματοποιούσε καθημερινές ραδιοφωνικές εκπομπές στο ραδιοσταθμό Real FM 97.8.

Είχε κάνει δυο γάμους το 1980 και το 1997, αποκτώντας δυο παιδιά, ένα σε κάθε του γάμο. Ο ένας από τους δυο γιούς, Τάσος απεβίωσε το 2017 λόγω μιας σπάνιας ασθένειας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments