Αρχική Videos Έφυγε από τη ζωή ο 84χρονος Θεόδωρος Πάγκαλος

Έφυγε από τη ζωή ο 84χρονος Θεόδωρος Πάγκαλος

0

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος. Την είδηση γνωστοποίησε η οικογένεια του η οποία με ανάρτηση της ανέφερε τα εξής:
«Ο αγαπημένος μας Θόδωρος Πάγκαλος έφυγε σήμερα από κοντά μας, ήσυχα στο σπίτι του, έχοντας δίπλα του την οικογένειά του και τους στενούς του συνεργάτες. Καλό ταξίδι λατρεμένε μας. Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη».

Διετέλεσε μεταξύ άλλων Υφυπουργός Εμπορίου (1982), Υφυπουργός Εξωτερικών για θέματα Ευρωπαϊκής Κοινότητας (1984), Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών (1985-1989), Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, Υπουργός Εξωτερικών και Υπουργός Πολιτισμού. Κατά την περίοδο 1989 μέχρι 1993 ορίστηκε Αντιπρόσωπος του Ελληνικού Κοινοβουλίου στο Συμβούλιο της Ευρώπης. Από το 2004 έως τις εκλογές του 2009 εκπροσώπησε την Βουλή των Ελλήνων στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση της Δυτικοευρωπαϊκής Ένωσης και του Συμβουλίου της Ευρώπης. Το 2009 έγινε αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και άσκησε τα καθήκοντά του μέχρι τον Μάϊο του 2012.

koliadis_banner
koliadis_banner
Προηγούμενο άρθρο“Η Βρετανία κάνει ακήρυχτο πόλεμο κατά της Ρωσίας!”
Επόμενο άρθροΚλεάνθης: Ανανέωσε για τρίτο έτος ο Ζαφειρόπουλος
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments