Αρχική Videos Έφυγαν οι υποχρεωτικότητες και φάνηκε η πραγματική εικόνα για τους εμβολιασμούς!

Έφυγαν οι υποχρεωτικότητες και φάνηκε η πραγματική εικόνα για τους εμβολιασμούς!

0

Στο πιο χαμηλό επίπεδο είναι φανερό πως έχουν πέσει παγκοσμίως μάλιστα τα στατιστικά εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού. Είναι κάτι που συμβαίνει βέβαια και στην Ελλάδα με τον κόσμο να μην ασχολείται πλέον σχεδόν καθόλου, με κάτι που μέχρι και πριν από λίγους μήνες ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Δεν χρειάζεται να γίνει κάποια ιδιαίτερα έρευνα για να αποδειχθεί του λόγου το αληθές. Αρκεί να ανοίξει κανείς το google να γράψει vaccination rate Greece και θα δει όλη την αλήθεια για τους αριθμούς οι οποίοι είναι προφανές το ότι λένε την αλήθεια.

Το αδιαμφισβήτητο γεγονός της πτώσης απασχολεί πλέον έντονα και τις φαρμακευτικές εταιρείες. Με πρόσφατο χαρακτηριστικό παράδειγμα τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε από το φόρουμ του Νταβός, ο διευθύνων σύμβουλος της Moderna Stephan Bansel. Ήταν ουσιαστικά σαν να κλαιγόταν για την πτώση των ποσοστών.

Ποιο είναι ένα από τα βασικά συμπεράσματα που βγαίνουν μέσα από αυτά; Αν αποκλείσουμε αυτούς που πραγματικά ήθελαν, ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του κόσμου, αναγκάστηκε να κάνει μια ιατρική πράξη την οποία δεν ήθελε. Και την έκανε για να μην χάσει τη δουλειά του και δεν μπορεί να ζήσει την οικογένεια του. Όσοι υπήρχαν οι υποχρεωτικότητες, τα ποσοστά ήταν διαφορετικά. Τώρα που τελείωσαν, έστω προσωρινά και ο κορωνοϊός δεν βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, μπορεί να διαπιστώσει εύκολα κανείς ποια είναι η πραγματική πεποίθηση του κόσμου για όλη αυτή την ιστορία.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments