Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα «Έφυγε» και ο Δημήτρης!

«Έφυγε» και ο Δημήτρης!

2
skouloudis dimitris
Dodekanisos

Ο φόρος αίματος στην άσφαλτο συνεχίζεται! Δυστυχώς ακόμα ένα νεαρό παιδί δεν είναι πια ανάμεσα μας. Πρόκειται για τον 27χρονο ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σκουλούδη, γνωστός και στη Ρόδο από το πέρασμα του στον Διαγόρα το 2008 όταν προπονητής του «γηραιού» ήταν ο Παύλος Δερμιτζάκης. Ο Δημήτρης τα τελευταία χρόνια αγωνίζονταν στο Ηράκλειο. Διαβάστε πως περιγράφει το Κρητικό site grandsport.gr την θλιβερή είδηση:
«Σοκαρισμένη είναι όλη η τοπική κοινωνία αλλά και η αθλητική κοινότητα του Ηρακλείου στο άκουσμα της είδησης του τροχαίο του ποδοσφαιριστή της Δόξα Γαλιάς, Δημήτρη Σκουλούδη ο οποίος ενεπλάκησε σε τροχαίο και λίγα λεπτά μετά την μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσκομείο Ηρακλείου υπέκυψε στα τραύματα του. Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην εθνική οδό Ηρακλείου – Μοιρών, όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά για άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να φθάνει άμεσα στο σημείο και να μεταφέρει τους τραυματίες στο ΠΑΓΝΗ.
Ανάμεσα στους τραυματίες ήταν και ο 27χρόνος Δημήτρης Σκουλούδης ο οποίος μεταφέρθηκε στην Εντατική διασωληνωμένος με σοβαρά τραύματα όμως λίγη ώρα αργότερα δεν κατάφερε να κρατήσει την μάχη με την ζωή και εξέπνευσε στο νοσοκομείο.
Οι άνθρωποι της Δόξα Γαλιάς, συμπαίκτες αλλά και φίλοι του Δημήτρη βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή κοντά του, όμως δυστυχώς δεν κατάφερε να κερδίσει την μάχη με την ζωή σκορπίζοντας στην θλίψη την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου ενώ από την ΕΠΣΗ τονίζουν ότι η προγραμματισμένη για την Κυριακή(15/3) αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΟΑ και την Δόξα Γαλιάς θα αναβληθεί».

πηγή φωτογραφίας: grandsport.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Xristos Pligos
Xristos Pligos
9 years ago

O Dimitris exei foresei k thn fanela tou ANTAGORA sth D’Ethnikh me proponith ton M.Sifaki…thn xronia pou apoxwrise apo to pretathlima!!!Kalo taxidi SKOUL

ola kokkina kai mple
ola kokkina kai mple
9 years ago

a re skoul paixtoura den exoume logia…R.I.P