Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Οι Εφοριακοί της Ρόδου παίζουν μπάλα!

Οι Εφοριακοί της Ρόδου παίζουν μπάλα!

0
Dodekanisos

Με τη συμμετοχή και της ομάδας της ΔΟΥ Ρόδου, αρχίζει αύριο και ολοκληρώνεται την προσεχή Κυριακή στη Χαλκίδα, το πανελλήνιο πρωτάθλημα 5Χ5 Εφοριακών Υπαλλήλων!

Μετά από την αδράνεια των προηγούμενων ετών λόγω οικονομικών δυσκολιών, φέτος αποφασίστηκε να γίνει ξανά η διοργάνωση που στόχο έχει να δώσει την ευκαιρία στους Εφοριακούς όλης της Ελλάδας να τα πουν από κοντά και παράλληλα να ευχαριστηθούν ποδόσφαιρο.

Την όλη αποστολή οργάνωσε ο πρόεδρος των Εφοριακών Υπαλλήλων Θεοδόσης Στεφανάκης ο οποίος και τα προηγούμενα χρόνια που παιζόταν μπάλα ήταν από τους πιο δραστήριους της διοργάνωσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΔΟΥ Ρόδου τιμάει το θεσμό από τότε που ξεκίνησε και μάλιστα αποτελεί αρωγό της διοργάνωσης.

Φέτος θα πάρουν μέρος 15 ομάδες με τη ΔΟΥ Ρόδου να φιλοδοξεί να κάνει ένα καλό πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις. Αναλυτικά τα ονόματα που θα εκπροσωπήσουν την ομάδα του νησιού μας, είναι:

Βασίλης Αναγνωστάκης, Κώστας Ανδριανάκος, Κυριάκος Γεωργάς, Τάσος Γιώργου, Σάββας Διακοναστάσης, Μιχάλης Ευσταθίου, Παναγιώτης Μπεκιάρης, Μιχάλης Παμπίδης, Θεοδόσης Στεφανάκης, Νίκος Καλογερόπουλος, Δημήτρης Κόκκινος και Διαμαντής Στασινός.

Σημειώνεται ότι προπονητής της ομάδας είναι ο «πρόεδρος» Νίκος Παπαχρήστος

Προπονητής της ομάδας είναι ο «πρόεδρος» Νίκος Παπαχρήστος ο οποίος είναι πανέτοιμος να καθοδηγήσει με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα του.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments