Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Εύκολη πρόκριση του Ακουσιλάου

Εύκολη πρόκριση του Ακουσιλάου

0
Dodekanisos

Δε συνάντησε προβλήματα ο Ακουσίλαος στις Φάνες καθώς απέναντι στον πιο αδύναμο Πολυβώτη επικράτησε με 4 – 0 και έτσι πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για την 2η φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου. Οι γηπεδούχοι έβαλαν τις βάσεις για να πάρουν τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο διάστημα στο οποίο πέτυχαν τα τρία από τα τέσσερα τους τέρματα. Στην επανάληψη είχαν την πολυτέλεια να κάνουν και συντήρηση δυνάμεων ενόψει και του πρωταθλήματος. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 15’ ο Ντίξον με σουτ, ενώ ο Πίτσης δέκα λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματα του Ακουσίλαου, δίνοντας σαφές προβάδισμα για τη νίκη. Στο 40′ ο Νέτσα πέτυχε το 3 – 0 και ο Ενέ στο 70′ διαμόρφωσε το τελικό 4 – 0.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ακουσίλαος: Σκυλλάς, Λαπάκης, Καλημέρης, Πομπού, Τριανταφύλλου, Παπουρδάνος, Ισκάς (75’ Ανδρίκου), Διακαναστάσης (35’ Ενέ), Νέτσας (60’ Κατταβενός), Ντίξον, Πίτσης
Πολυβώτης: Κετσές, Χαρτοφύλλης Ι., Παπαδάκης Μ., Χατζηνικόλας (30’ Σίμος), Φωτείνης, Χαρτοφύλλης Ν., Παπαδάκης Σ., Κακιάς (60’ Καζάντης), Χαρτοφύλλης Κ., Χατζηνικόλας Μ. (70’ Χαρίτος), Χαρτοφύλλης Ι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments