Αρχική Παιδικό Εύκολη νίκη για τον Φοίβο

Εύκολη νίκη για τον Φοίβο

0
Dodekanisos

Άνετη ήταν η επικράτηση του Φοίβου απέναντι στην ομάδα των Ιπποτών, με 6-1. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και στα δύο ημίχρονα του αγώνα και δίκαια έφτασαν στο «τρίποντο»

Στο πρώτο μέρος, ο Ντελλάκης, στο 18’, άνοιξε το σκορ (1-0). Στο 28’, ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του (2-0). Στο 30’, και πάλι ο Ντελλάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

Οι γηπεδούχοι παρέμειναν στους ίδιους ρυθμούς και στην επανάληψη, με τον Τσόκα στο 47’, να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ σε 4-0. Στο 54’, ο Τσανάι έκανε το 5-0. Το μόνο που κατάφεραν οι Ιππότες ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής, στο 59’, με τον Φερχάτι (5-1). Το τελικό 6-1 διαμορφώθηκε από τον Ζαχαρόπουλο, στο 70’.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παντελής Τσουρούττης.
ΦΟΙΒΟΣ: Λιορδός, Μάρκου, Ντελλάκης, Μήλας, Μάρα, Μπατσίλας, Κώστας Γ., Τσανάι, Κουδούνης, Παπαντωνίου, Τσόκα. Έπαιξαν και οι Ζαχαρόπουλος, Αρχαγγελίδης, Μπεκάρης, Ντρέου, Σμαραγδιός και Ρουσακάκης.
ΙΠΠΟΤΕΣ: Κατσάπης, Μάκρα, Χαρτοφύλλης, Παπαϊωάννου, Βασιλείου, Ντοκούς, Βυζεντίνης, Σεγκούνας, Φερχάτι, Λυράς, Ντι Νούνο. Αγωνίστηκε και ο Μπάτση.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments