Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Εύκολα ο Αστέρας!

Εύκολα ο Αστέρας!

0
pastida panigirismos
Dodekanisos

Παίζοντας καλύτερα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο Αστέρας Παστίδας κέρδισε εύκολα τον Διαγόρα Βατίου με 4 – 1. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν μια μέτρια έως κακή εμφάνιση με αποτέλεσμα να μην μπορούν να διεκδικήσουν κάτι από το παιχνίδι.

Στο 12’ μετά από αντεπίθεση του Αστέρα, η μπάλα έφθασε στον Πάπα που πλάσαρε, ο Μαυρουδής απόκρουσε, ο Φελεσάκης έκανε σουτ, η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο και ο Λοκάκης με προβολή έκανε το 1 – 0.

Στο 21’ ο Στεργιόπουλος σέντραρε από τα δεξιά και ο Χαριτάκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα πρώτα στο οριζόντιο και μετά στα δίχτυα (2 – 0)

Στο 44’ μετά από μακρινό γέμισμα του Χατζησάββα, ο Φελεσάκης με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε αυτογκολ και έτσι ο Διαγόρας μείωσε το σκορ σε 2 – 1.

Στο 58’ ο Στεργιόπουλος εκτέλεσε κόρνερ, ο Μαυρουδής έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Μπάρδης πολύ εύκολα εξ’ επαφής με κεφαλιά έκανε το 3 – 1.

Στο 74’ ο Πάπα με σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι σε μια πολύ καλή στιγμή για τους γηπεδούχους.

Στο 77’ ο Πάπα με ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε αλλά ο Τύρελης απόκρουσε αλλά ο Κυριτσής από κοντά που καραδοκούσε πέτυχε το τελικό 4 – 1.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πατσιόπουλος (Τσέτσος, Μπερδεμπές)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ: Παπαμιχαήλ, Καρύδης, Ισκάς, Χαριτάκης, Φελεσάκης, Καλαγρής, Πάπα, Κυπριώτης, Μπάρδης (65’ Πολυχρόνης), Λολάκης (78’ Αποστολάτος), Στεργιόπουλος (76’ Κυρίτσης)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Μαυρτουδής (59’ Τύρελης), Μοσχής, Καραγιάννης, Έλληνας, Αδάμος (46’ Κούτσι), Κατσαρής, Ζερβός, Τομάζος, Χατζησάββας, Ζωάννου, Πρέτσι (69’ Παπουρδάνος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments