Αρχική Εφηβικό Εφηβικό: Τρίτη νίκη για Ευκλή

Εφηβικό: Τρίτη νίκη για Ευκλή

0
Dodekanisos

Την τρίτη της φετινή νίκη πανηγύρισε η εφηβική ομάδα του Ευκλή Σορωνής που επικράτησε στο Ενωσιακό γήπεδο “Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου” των Πανθήρων με 2 – 1. Ήταν μια δύσκολη επικράτηση όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, σε ένα παιχνίδι που οι Πάνθηρες έχαναν με 2 – 0 αλλά στη συνέχεια μείωσαν σε 2 – 1 και προσπάθησαν να πιέσουν για να πετύχουν και την ισοφάριση.

Η αναμέτρηση δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και κυμάνθηκε στο μεγαλύτερο της διάστημα στη μετριότητα ενώ οι παίκτες των δυο ομάδων υπέπεσαν σε πολλά λάθη. Σε περισσότερα ίσως η ομάδα της Σορωνής στην επανάληψη, με αποτέλεσμα συχνά πυκνά να βάζει τις φωνές ο τεχνικός της ομάδας Μανώλης Μωραίτης. Ήταν λάθη πάντως που δεν τα πλήρωσαν οι ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων και στο τέλος κατάφεραν να πανηγυρίσουν το “τρίποντο”.

Το σκορ άνοιξε στο 9′ ο Τζούρας ( 0 – 1), ενώ στο 19’΄ο Haholi σημείωσε το 0 – 2 και έδωσε σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του. Πριν τελειώσει το ημίχρονο πάντως, οι Πάνθηρες βρήκαν τον τρόπο να μειώσουν το σκορ (1 – 2) με απευθείας φάουλ του Καρακούση και κακό υπολογισμό της πορείας της μπάλας από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Διαιτήτευσε ο Ντόκος (Καραγκιόζης, Μίγκλη). Στο δεύτερο ημίχρονο η δεύτερη “βοηθός” δεν μπόρεσε να συνεχίσει διότι ένιωσε αδιαθεσία. Τη θέση της πήρε ο Τσουρούτης που έτυχε να ήταν στο γήπεδο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΝΘΗΡΕΣ: Kornecki, Διακογιάννης, Ντουμάζιος, Αραμπατζής, Doncey, Τιτάης, Π. Διακογιάννης, Βάρκα, Παπανικολάου. Καρασάββας, Μουχαμεντάνι (Στον πάγκο ήταν οι Καρακούσης, Ντούσκου, Χουρμουζιάδης , Κουφός, Δ. Διακογιάννης, Ισκάς, Χριστοδούλιας)
ΕΥΚΛΗΣ: Χατζηελευθερίου, Balla, Ντελλάκης, Συρίμης, Καραγιάννης, Μαστρογιαννάκης, Χατζηκαντής, Haholi, Μπούτσκα, Χατζηκυριαζής, Τζούρας (Στον πάγκο ήταν οι Φακιάλος, Δημητράς, Σάββας, Σταυρουλλάκης, Γιωργαλής, Πεταυράκης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments