Αρχική Εφηβικό Εφηβικό: Τρένο η Ρόδος

Εφηβικό: Τρένο η Ρόδος

0
Dodekanisos

Ασταμάτητη είναι η Ρόδος. Οι έφηβοι του Θεόδωρου Σαχινίδη πέρασαν νικηφόρα και από την Κρεμαστή, επικρατώντας του τοπικού Φοίβου με 3 – 0 μετά από ένα παιχνίδι που ήταν καλύτεροι σε όλη του την διάρκεια. Ήταν η έβδομη συνεχόμενη νίκη για τη Ρόδο σε ισάριθμα παιχνίδια. Είναι η μοναδική ομάδα που εξακολουθεί να έχει το απόλυτο.

Στο 22′ μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, ο Καρβουνιάρης με κοντινό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 0 – 1.
Στο 43′ μετά από νέο κόρνερ (αυτή τη φορά από τα αριστερά) και αφού η άμυνα του Φοίβου δεν μπόρεσε να διώξει, ο Τιόλης με σουτ από την καρδιά της άμυνας έκανε το 0 – 2.
Στο 49′ μετά από νέο κόρνερ (και πάλι από τα αριστερά), ο Σαλπιγκτίδης με ένα εξαιρετικό γυριστό σουτ πάνωσ την κίνηση, πέτυχε ένα πολύ όμροφο γκολ για να διαμορφώσει έτσι το τελικό 0 – 3.

Καλή ήταν η διαιτησία του Χατζηαλεξίου (Σακελλαρίδης, Τσακμακίδης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΦΟΙΒΟΣ: Ρουσσάκης, Τσόκα, Σκέμπι, Σταύρου, Σμαραγδιός, Κώστα, Μάρα, Τσανάϊ, Αρχαγγελίδης, Τσατμάς, Κουδούνης (Στον πάγκο ήταν οι Ζαχαρόπουλος, Marku, Λιόρδος, Αγγελάκης, Σεχάϊ, Καραγιάννης και Μπεκάρης)
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Cepele, Ρότσι, Σαλπιγκτίδης, Καρβουνιάρης, Γαϊτάνος, Κωτιάδης, Τιόλης, Gjolena, Σταθόπουλος, Ζαγούρης, Γεωργαλλής (Στον πάγκο ήταν οι Διακομιχάλης, Κωνσταντινίδης, Μπελντέκος, Κιουπάκης και Καλατζάκης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments