Αρχική Εφηβικό Εφηβικό: Πρώτη νίκη για τον Απόλλωνα

Εφηβικό: Πρώτη νίκη για τον Απόλλωνα

0
Dodekanisos

Την πρώτη του φετινή νίκη στο Εφηβικό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Απόλλωνας Καλυθιών ο οποίος επικράτησε μέσα στα Μάσαρη του τοπικού Αστέρα με 5 – 2. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και στα πρώτα 15’ λεπτά κατάφεραν να κάνουν το 3 – 0 και να αποκτήσουν έτσι το σημαντικό προβάδισμα. Από εκεί και πέρα, τα παιδιά του Αστέρα προσπάθησαν, μείωσαν το σκορ, όμως ο Απόλλωνας είχε τον τρόπο να πετύχει και άλλα τέρματα και να «καθαρίσει» τον αγώνα.

Δυο γκολ για τους νικητές πέτυχε ο Α. Περιστερόπουλος. Ο νεαρός σκόραρε στο 5’ και στο 65’. Τα άλλα γκολ σημείωσαν οι Σπαχιού (10’), Νερατζάκης (15’) και Ντένας (83’). Τα γκολ του Αστέρα πέτυχαν οι Vllahu (42’) και Σκούμπρος (30’).

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Λυριστής (Τσακμακίδης, Συμιακάκης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΣΣΑΡΩΝ: Διονυσακόπουλος, Κοέντας, Κώτσης (41’ Γκάτζο), Likaj, Τριμπούνης, Τσανάκου, Καρακώτσογλου, Vllahu, Πετρίδης (41’ Γκινής), Σκούμπρος, Αντωνίου (56’ Μουσακίνιας)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ: Ορφανός, Γαλατάς, Σπαχίου, Νερατζάκης, Corta (50’ Κασταμούλας), Α. Περιστερόπουλος, Καβουσανάκης (81’ Κρούγκερ), Παπαρίζος (50’ Κασταμούλας), Ο. Περιστερόπουλος, Καμπούρης, Ντένας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments