Αρχική Εφηβικό Εφηβικό: Πιο δυνατός ο Ιάλυσος

Εφηβικό: Πιο δυνατός ο Ιάλυσος

0
Dodekanisos

Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Παστίδας, ο Ιάλυσος επικράτησε με 2 – 1 του Διαγόρα και έκανε την πέμπτη φετινή του νίκη στο Εφηβικό πρωτάθλημα.

Και οι δυο ομάδες έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο, κάνοντας πολλές ενναλαγές της μπάλας. Αυτό που έλλειπε από το πρώτο ημίχρονο, ήταν το γκολ αν και προς το τέλος ο Διαγόρας είχε μια πολύ σημαντική ευκαιρία (οριζόντιο δοκάρι) για να ανοίξει το σκορ.

Στην επανάληψη ο Ιάλυσος μπήκε πιο δυνατά και στο 47΄κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Καρδούλια από πλάγια θέση σχεδόν στο κέντρο, ο Λιαμης εκμεταλλεύτηκε τη λάθος έξοδο του τερματοφύλακα και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1 – 0). Ο ίδιος παίκτης στο 76′, κέρδισε μια μονομαχία στο κέντρο, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με ωραίο σουτ πέτυχε το 2 – 0, δίνοντας το σημαντικό προβάδισμ α στην ομάδα του.

Το μόνο που κατάφερε από εκεί και πέρα ο Διαγόρας, ήταν να μειώσει το σκορ. Στο 84′, μετά από λάθος στην άμυνα του Ιάλυσου, ο Χατζηνικόλας με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 2 – 1.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αναστασόπουλος (Καραβελατζή, Καραγκιόζης). Στο 58′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Πετράς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΑΛΥΣΟΣ: Μοσχής, Σιμιτζής, Γερασιμίδης, Μωυσάκος, Ντάλλας, Λιαμής, Μάκρας, Κελόγλου, Καρδούλιας, Αναγνώστου, Στεφανίδης (Στον πάγκο έκατσαν οι Καραβόλιας, Γαλατάς, Χαρτοφύλης, Κιουζελλέρ, Χρυσός, Χατζηκωνσταντίνου και Γιορδαμνής)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Καβουν΄’ιδης, Πετράς, Παπασταματίου, Hoxha, Κωστάκης, Zhelev, Καραμούζης, Νικολού, Κοντός, Μουδάτσος, Κρητικός (Στον πάγκο έκατσαν οι Θαρρενάκης, Νεμποτάκης, Σάββενας, Χατζηνικόλας, Αναστασόγλου, Μαντικός και Caushaj)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments