Αρχική Εφηβικό Εφηβικό: Περίπατος του Απόλλωνα Καλυθιών

Εφηβικό: Περίπατος του Απόλλωνα Καλυθιών

0
Dodekanisos

Μετά από ένα παιχνίδι που ήταν επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους, ο Απόλλων Καλυθιών δεν συνάντησε καμία απολύτως δυσκολία για να επικρατήσει με το ευρύ 9 – 0 του Ηρακλή Μαριτσών.

Πέρα από τη φανερή διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων, οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με έντεκα όλους και όλους παίκτες, κάτι που ανέβασε και άλλο το επίπεδο δυσκολίας για την ομάδα τους. Τα παιδιά του Γιάννη Φλεβάρη κυριάρχησαν τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο και με τη νίκη αυτή που ήταν η τέταρτη φετινή έφθασαν στους 12 βαθμούς.

Ο χορός των γκολ άνοιξε στο 11′ με τον Ο. Περιστερόπουλος ο οποίος έκανε το 1 – 0. Στο 20′ ο Α. Περιστερόπουλος έκανε το 2 – 0. Στο 33′ ο Κρούγκερ και στο 39′ ο Παπαρίζος έκαναν το 4 – 0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη σκόραραν οι Armando (44′), Σπαχίου (50′, 65′), Γαλατάς (69′) και Παπαρίζος (73′).

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τσιβίτης (Μίγκλη, Χονδρού)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ: Ορφανός, Νερατζάκης, Σπαχίου, Γαλατάς, Armando, Α. Περιστερόπουλος, Καβουσανάκης, Ο. Περιστερόπουλος, Παπαρίζος, Ντένας, Κρούγκερ (Στον πάγκο ήταν οι Καλλιγάς, Τσάκος, Χαρινός, Καμπούρης, Χ. Κασταμούλας, Μ. Κασταμούλας)
ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΡΙΤΣΩΝ: Παπακωνσταντής, Μητρόπουλος, Πασάλης, Τζόγιας, Παπαδημήτρης, Καρνάσιος, Αθανασίου, Θεοδωράκης, Λορέντζος, Μαλώτρας, Χάρπος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments