Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Εφηβικό: Νίκησαν οι Ιππότες!

Εφηβικό: Νίκησαν οι Ιππότες!

0
IMG 1372
Dodekanisos

Ακόμα μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η εφηβική ομάδα των Ιπποτών καθώς επικράτησε του Διαγόρα με 2-1 στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του εφηβικού πρωταθλήματος (όμιλος Ρόδου). Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τους γηπεδούχους να έχουν μια ελαφρά πρωτοβουλία την οποία μετουσίωσαν σε γκολ λίγο πριν την ανάπαυλα με το μακρινό σουτ του Αρετόγλου, μετά την πάσα του Καπουράνι. Στην επανάληψη η ομάδα του Γιάννη Έλληνα έχοντας και τη ψυχολογία με το μέρος της πέτυχε και δεύτερο τέρμα, αυτή τη φορά με το πλασέ του Έλιοτ μετα από εξαιρετική κάθετη πάσα του Xhelaj. Το μόνο που κατάφερε ο «γηραιός» ήταν να μειώσει σε 2-1 με πλασέ του Καραμούζη, 20 λεπτά πριν το φινάλε. Στα τελευταία λεπτά ο ρυθμός έπεσε με συνέπεια να μην αλλάξει κάτι μέχρι και το τελευταίο «σφύριγμα» του κ. Βλάχου.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Βλάχος (Τσέτσος, Δημητριάδης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΠΠΟΤΕΣ: Φουκάρας, Κουμλελής, Γκίκα (75΄Κουλουριώτης), Μαύρο, Φωταράς, Αρετόγλου, Xhelaj, Καπουράνι, Έλιοτ, Σπανός (74΄Γεωργίου), Καρβουνίδης
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Μάγκος, Κόρδος, Καραμούζης, Ανδριόπουλος (78΄Παντέχης), Διαμαντής (71΄Νικολού), Κόρλος, Καματερός, Μουστούκης (Βισβίκης Α.), Καλογήρου (59΄Κόκου), Βισβίκης Χ., Ρούσος (80΄Ζαχαρίου)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments