Αρχική Εφηβικό Εφηβικό: Μόνος στην κορυφή ο Διαγόρας

Εφηβικό: Μόνος στην κορυφή ο Διαγόρας

0
Dodekanisos

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει η Εφηβική ομάδα του Διαγόρα η οποία σε εξ’ αναβολής παιχνίδι που έγινε σήμερα στο ΕΑΚ επικράτησε με 2 – 0 του Ευκλή Σορωνής. Με δυο τέρματα, ένα σε κάθε ημίχρονο, οι «κυανέρυθροι» κατάφεραν να πανηγυρίσουν το σημαντικό «τρίποντο» αφήνοντας πίσω την ομάδα της Σορωνής η οποία έμεινε πάντως παραπονούμενοι από τη διαιτησία του Πλάτση.

Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων Μανώλης Μωραίτης διαμαρτυρήθηκε έντονα μετά το τέλος του αγώνα στον διαιτητή για μια φάση κατά την οποία ζήτησε πέναλτι (σε μαρκάρισμα πάνω σε παίκτη του) ενώ το σκορ ήταν ακόμα στο 1 – 0. Λίγο μετά μάλιστα, δόθηκε φάουλ έξω από την περιοχή του Ευκλή από το οποίο έγινε το 2 – 0 και ουσιαστικά το παιχνίδι τελείωσε. Ο διαιτητής γράφει στο φύλλο αγώνα ότι ο Μωραίτης των εξύβρισε καθώς κατευθυνόταν στα αποδυτήρια και πλέον τον λόγο έχει η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Διαγόρας ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε στο σκορ δείχνοντας να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο σε ένα μεγάλο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου. Ο Ευκλής προσπάθησε στο δεύτερο ημίχρονο να ανατρέψει την εικόνα και να ισοφαρίσει το παιχνίδι, χωρίς όμως να μπορέσει να καταφέρει.
Μόλις στο 6’ ο Κορνάρος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του (1 – 0) και στο 79’ ο Κοντός με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 2 – 0.

Διαιτήτευσε ο Πλάτσης (Αναστασοπούλου, Χονδρού)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Θαρρενάκης, Στεργιάδης (36’ Σκούλουκας), Μουστάκας, Ζερβός, Μαντικός, Σάββενας (65’ Κοκόσι), Κοντός, Παπασταματίου, Χατζηνικόλας, Κορνάρος, Καρδούλιας
ΕΥΚΛΗΣ: Χατζηελευθερίου, Balla (74’ Καραγιάννης), Ντελλάκης (41’ Γεωργαλλής), Συρίμης, Πεταυράκης (69’ Χατζηκαντής), Σάββας, Shaholli, Μπούτσκα, Χατζηκυριαζής, Μικρόπουλος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments