Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Εφηβικό: Μεγάλη νίκη του Διγενή

Εφηβικό: Μεγάλη νίκη του Διγενή

2
bala new
Dodekanisos

Πολύ ωραίο παιχνίδι στα πλαίσια της 9ης αγωνιστική του εφηβικού πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε σήμερα νωρίς το απόγευμα στο γήπεδο Κοσκινού ανάμεσα στον Διγενή και την Ρόδο με τους γηπεδούχους να παίρνουν την νίκη με σκορ 4-0.
Οι Κοσκινιάτες ξεκίνησαν καλύτερα τον αγώνα και στο 19΄ πήραν προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Μανούσος εκτέλεσε το φάουλ και η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, όμως ο Παγκράτης πήρε το ριμπάουντ και με πλασέ πέτυχε το 1-0. Οι νεαροί του Διγενή συνεχίζοντας με καλό ρυθμό στο παιχνίδι τους ,μετά από τρία λεπτά(22΄) πέτυχαν το 2-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαρκάκη έξω από την περιοχή.
Στο 28΄ ο Παγκράτης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-0 για την ομάδα του. Η Ρόδος έφτασε κοντά στο γκολ στο 33΄ αλλά το δυνατό σουτ του Πολυταρίδη έξω από την περιοχή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Την ίδια τύχη είχε το σουτ του Καλλιώρα στο 36΄ αλλά η μπάλα αποκρούστηκε από το κάθετο δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι και πάλι ξεκίνησαν καλύτερα το ματς με αποτέλεσμα στο 54΄ να κάνουν τέσσερα τα τέρματα(4-0) τους, όταν ο Μαρκάκης εκτέλεσε φάουλ και σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι αλλά ο Καλλιώρας με κοντινή κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα.
Διαιτησία Ορφανός- Κρβουνίδης – Τάσσης.
ΔΙΓΕΝΗΣ: Τσουρούτης, Δοντάς, Μανούσος, Σκούρας, Καλλιώρας, Ευαγγέλου, Μαρκάκης, Καρελλάς, Γκάντι, Κυπριώτης, Παγκράτης. Επίσης έπαιξαν και οι Μαργαρίτης, Αναγνώστου, Λάμπρου.
ΡΟΔΟΣ: Πόγιας, Τσιλιμίγκας, Μερκούρης, Περαντινός, Διακανθός, Πολυταρίδης, Τρέχας, Μιλόϊ, Σαρικάς, Γρύλλης. Επίσης έπαιξαν και οι Κατσιμπράκης, Κοτζιάς, Λυκομέτι, Στεργάκης, Τσαταλιός, Γιαννούλης και Ρόσι.

Για το ίδιο πρωτάθλημα ο Φοίβος νίκησε με 3-2 τον Ιάλυσο στο γήπεδο Παστίδας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
panagiwtis
panagiwtis
10 years ago

ξαναρχονται τα ιδια σκορ πριν απο δυο χρονια;
μπραβο στους μικρους του διγενη που ηταν και 8α συνεχισουν να ειναι η καλυτεροι στα δωδεκανισα

anonymous
anonymous
10 years ago

a re mixalara