Αρχική Εφηβικό Εφηβικό: «Καθάρισε» από το ημίχρονο το Αρένα

Εφηβικό: «Καθάρισε» από το ημίχρονο το Αρένα

0
Dodekanisos

Σε τυπική διαδικασία εξελίχθηκε το παιχνίδι των Πανθήρων με το Αρένα καθώς οι φιλοξενούμενοι έφθασαν στην άνετη νίκη με σκορ 4 – 0. Η αναμέτρηση έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο “Καλλιπάτειρα” στο Κορακόνερο. Οι παίκτες του Αρένα είχαν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων και μπόρεσαν να «καθαρίσουν» το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο διάστημα στο οποίο πέτυχαν τα τρία από τα τέσσερα τέρματα τους. Οι Πάνθηρες μπόρεσαν να απειλήσουν μόνο δυο φορές ενώ το σκορ ήταν ακόμα στο 0 – 0 και από εκεί και πέρα δεν κατάφεραν να φθάσουν με αξιώσεις στην εστία του Αρένα.

Το σκορ άνοιξε ο Ρουτζιέρης στο 32’. Πήρε μια ωραία μπαλιά του Κυριακούλη και αφού απέφυγε περίτεχνα έναν αντίπαλο με μια λόμπα έκανε το 0 – 1
Στο 34’ ο Κουλλόλλι εκμεταλλεύτηκε ασυνενοησία στην καρδιά της άμυνας και με πλασέ έκανε εύκολα το 0 – 2.
Στο 36’ από σέντρα του Βαρνάβα από τα αριστερά, ο Κουλλόλλι με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 0 – 3.
Στο 53’ ο Οικονόμου πήρε τη μπάλα στη γωνιά της μεγάλης περιοχής μετά από διώξιμο του Τιτάη και αφού έφερε τη μπάλα από το δεξί στο αριστερό πόδι με ένα διαγώνιο σουτ την έστειλε να χτυπήσει πρώτα στο δεξί δοκάρι και στη συνέχεια να καταλήξει στα δίχτυα για να διαμορφώσει το τελικό 0 – 4.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τσουρούτης (Καραβελατζή, Μπάρκας)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΠΑΝΘΗΡΕΣ: Δ. Διακογιάννης, Καρακούσης, Ζενελάϊ, Καρασάββας, Μουχαμεντάνι, Τιτάης, Hasa, Λεβέντης, Παπανικολάου, Ντουμάζιος, Α. Διακογιάννης (Στον πάγκο ήταν οι Αραμπατζής, Τάλιας, Τουμαράς, Rapka, Π. Διακογιάννης, Κουφός και Μπιλιούρας)
ΑΡΕΝΑ: Φουκαράς, Κουλούρας, Κυριακούλης, Οικονόμου, Ikonomi, Σελλαβτζή, Λάτος, Βαρδόπουλος, Κουλλόλι, Ρουτζιέρης, Βαρνάβας (Στον πάγκο ήταν οι Τσιακήρ – Ογλού, Βογιατζής, Διονυσόπουλος, Πελαρδής, Αναστασάκης και Κωνσταντινίδης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments