Αρχική Εφηβικό ΕΦΗΒΙΚΟ: Ισόπαλο το ντέρμπι κορυφής

ΕΦΗΒΙΚΟ: Ισόπαλο το ντέρμπι κορυφής

0
Dodekanisos

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι κορυφής της 7ης αγωνιστικής του Εφηβικού πρωταθλήματος ανάμεσα στο Αρένα και τον Ευκλή Σορωνής. Οι δυο ομάδες έμειναν στο 1 – 1 σε παιχνίδι που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα» στο «Κορακόνερο». Οι δυο ομάδες είχαν ουσιαστικά από ένα ημίχρονο με τους γηπεδούχους να έχουν καλύτερο ρυθμό στο πρώτο μέρος και τους φιλοξενούμενους να πατούν καλύτερα στην επανάληψη.

Η ομάδα του Αρένα ξεκίνησε αρκετά δυνατά τον αγώνα και με αιχμή του δόρατος τον Ρουτζιέρη που έπαιζε στην κορυφή της επίθεσης αλλά συχνά πυκνά γυρνούσε και πιο πίσω σε μια προσπάθεια του να πάρει μπάλα, μπόρεσε να επιβάλλει τον ρυθμό της και να ελέγξει το παιχνίδι στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου. Δεν είναι τυχαίο το ότι άνοιξε το σκορ (με τον Ρουτζιέρη) ενώ θα μπορούσε να είχε πετύχει άλλο ένα τέρμα με τον ίδιο παίκτη ο οποίος έχασε μια σημαντική ευκαιρία σε ένα κρίσιμο σημείο του πρώτου ημιχρόνου. Αντ’ αυτού και ουσιαστικά κόντρα στη ροή της αναμέτρησης, ο Ευκλής βρήκε τον τρόπο να φθάσει στην ισοφάριση πριν την ανάπαυλα δίνοντας έτσι νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κερδίσουν κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να ελέγξουν σε γενικές γραμμές το παιχνίδι, δείχνοντας περισσότερη επιθετική δραστηριότητα. Στο διάστημα αυτό, ο Ευκλής έδειξε να έχει περισσότερο καθαρό μυαλό και να μπορεί να κυκλοφορεί καλύτερα την μπάλα, στοιχεία που τον βοήθησαν να αποκτήσει τα ηνία του παιχνιδιού. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε όμως και το γεγονός ότι είχε από το 63’ αριθμητική υπεροχή λόγω της αποβολής (με δεύτερη κίτρινη κάρτα) του Κάτσο.

Τα γκολ
Στο 13’ ο Ρουτζιέρης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στη γωνιά και έκανε το 1 – 0 πετυχαίνοντας ένα πολύ ωραίο τέρμα.
Στο 33’ μετά από σέντρα που έγινε στην περιοχή, ο Καραγιάννης με πλασέ από κοντά έκανε το 1 – 1.

Με λάθη η διαιτησία του Χατζηαλεξίου και η εποπτεία ων «βοηθών» Ντόκου και Καραβελατζή. Στο 63’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κάτσο, σε μια φάση όμως που είχε προηγηθεί φάουλ του Αρένα (δευτερόλεπτα νωρίτερα) το οποίο δεν υποδείχθηκε από τον διαιτητή.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΡΕΝΑ: Πελαρδής, Σελλαβτζή, Κυριακούλης (41΄ Βαρνάβας), Κίτσος, Κονόμι, Κάτσο, Κουλούρας (71’ Παπαντωνίου), Βαρδόπουλος, Κουλλόλι, Ρουτζιέρης, Τσιακήρογλου (80’ Διονυσόπουλος)
ΕΥΚΛΗΣ: Χατζηελυθερίου, Balla, Ντελλάκης (70’ Γιωργαλής), Συρίμης, Καραγιάννης, Μαστρογιαννάκης, Χατζηκαντής (41’ Σάββας), Shaholli, Μπούτσκα, Χατζηκυριαζής, Τζούρας (78’ Πεταυράκης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments