Αρχική Εφηβικό Εφηβικό: Εύκολη υπόθεση για τους Πάνθηρες (pics)

Εφηβικό: Εύκολη υπόθεση για τους Πάνθηρες (pics)

0
Dodekanisos

Σε εύκολη υπόθεση εξελίχθηκε η αναμέτρηση των Πανθήρων με τον Αστέρα Μασσάρων που έγινε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα» στο πλαίσιο του Εφηβικού πρωταθλήματος. Αν και οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ, οι γηπεδούχοι είχαν τον τρόπο να φθάσουν στην άνετη νίκη με το ευρύ 6 – 1. Το παιχνίδι «καθάρισε» στην επανάληψη όπου οι παίκτες του Γιώργου Αγγελάκη σημείωσαν τα πέντε από τα έξι τους τέρματα και κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο. Στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, το παιχνίδι ήταν περισσότεροι μοιρασμένο .

Το σκορ άνοιξε στο 21’ ο Τριμμούλης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά (είναι η φάση στην κεντρική φωτογραφία) άλλα άμεσα απάντησαν οι Πάνθηρες καθώς στο 25’ ο Ντουμάζιος έκανε το 1 – 1 . Στο 45’ ο Θύμιο έκανε το 2 – 1 και στο 53’ ο Καρακούσης το 3 – 1. Στο 70’ ο Μουχαμεντάνι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4 – 1 και στο 73’ ο Α. Διακογιάννης πέτυχε το 5 – 1. Το τελικό 6 – 1 διαμόρφωσε ο Ντουμάζιος στο 80’.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Χατζηαλεξίου (Χονδρού, Ροδίτης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΠΑΝΘΗΡΕΣ: Τάλιας (41’ Corvecki) , Καρασάββας, Μουχαμεντάνι, Τιτάκης, Hasa, Θύμιο, Παπανικολάου (58’ Δ. Διακογιάννης), Καρακούσης (43’ Donchev), Αραμπατζής, Ντουμάζιος, Π. Διακογιάννης (41’ Caushaj)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΣΣΑΡΩΝ: Διασινός, Διονυσακόπουλος, Τριμμούλης, Λικάϊ, Καρακώτσογλου, Γκιννής (50’ Μέμα), Vlahhu, Τσανάκου, Λουκαράς, Μουσακίνιας (68’ Μαρούσης), Πετρίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments