Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Εφηβικό: Δίκαιη νίκη της Ρόδου

Εφηβικό: Δίκαιη νίκη της Ρόδου

1
rodos efiviko
Dodekanisos

Η Ρόδος ήταν η νικήτρια του ντέρμπι του Εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΔ. Τα «ελάφια» επικράτησαν με 2 – 0 σε παιχνίδι που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα». Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Μπήκαν πιο δυναμικά και κατάφεραν να δημιουργήσουν φάσεις και γκολ. Συγκεκριμένα, στο ξεκίνημα του α’ ημιχρόνου ο τερματοφύλακας του Ιάλυσου, Κωστής, έκανε διπλή απόκρουση στα σουτ των0 Ρόσι και Γρύλλη. Στο 4’ απόκρουσε ξανά σουτ του Γανωτάκη. Λίγο αργότερα (στο 7’ και στο 8’), ο Τρέχας προσπάθησε να απειλήσει με δύο σουτ αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ). Η σημαντικότερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήρθε στο 15’, όταν ο Περαντινός με σουτ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο δοκάρι.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν με τον Κόκα στο 18’ και 22’ όμως τα σουτ του μπλόκαρε ο Πόγιας. Έτσι έκλεισε το πρώτο ημίχρονο. Το γκολ για τους «πράσινους» ήρθε στο 53’ από τον Γανωτάκη (1 – 0). Μάλιστα, τρία λεπτά αργότερα (56’), ο ίδιος παίκτης με δεύτερο προσωπικό του γκολ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του (2 – 0). Η Ρόδος συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες με σημαντικότερες το σουτ του Σαρικά το οποίο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι (66’), καθώς και του Στεφανίδη που εξουδετέρωσε ο πολύ καλός Κωστής. Ο Ιάλυσος απείλησε στο 79’ από φάουλ του Καρπάτση αλλά απόκρουσε ο Γιαννούλης. Αξίζει να σημειωθεί πως η Ρόδος τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες έπειτα από τραυματισμό του Πολυταρίδη.
Αν και όλοι έπαιξαν πολύ καλά ο Γανωτάκης ήταν αυτός που ξεχώρισε από την Ρόδο. Από την πλευρά του Ιάλυσου καλύτερος ήταν ο Κωστής.
Το παιχνίδι διαιτήτευσαν οι Καρκαλιανίδης (Ροδίτης, Αχιολάς)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Πόγιας (Γιαννούλης), Λυκομέτι (Στεργάκης), Τσαταλλιός (Κοτζιάς), Πελεκάνος, Πολυταρίδης, Κατσιμπράκης (Σαρικάς), Γανωτάκης (Τσιλιμίγκας), Περαντινός, Τρέχας (Μιλόι), Ρόσι (Στεφανίδης), Γρύλλης
ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ: Κωστής, Ζαγκανίκας, Μιχαήλου, Κυπριώτης, Παπαμάρκος, Καρπάτσης, Θεοχάρης, Λυμπερης, Κόκα, Πρίφτης, Τσαταλλιός. Έπαιξαν και οι: Νάκος, Διακοηλίας

Παρασκευή Ματθαίου

rodos efiviko2

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
elafara
elafara
10 years ago

meta to efiviko prosexos kai sto andriko triantenakia.