Αρχική Εφηβικό Εφηβικό: Διατήρησε την επαφή με την κορυφή ο Διαγόρας

Εφηβικό: Διατήρησε την επαφή με την κορυφή ο Διαγόρας

0
Dodekanisos

Κοντά στον κυνήγι της πρωτοπόρου Ρόδου έμεινε ο Διαγόρας ο οποίος ξεπέρασε το εμπόδιο του ΑΣ Αρένα στο Ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο, κερδίζοντας με 4 – 1. Η ομάδα της Αρένα έπαιξε με ενδεκάδα ανάγκης δεδομένου ότι πολλά παιδιά απουσίαζαν με ιώσεις, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι «κυανέρυθροι» και έφθασαν εύκολα και δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

Για τους νικητές σκόραραν οι Κοντός με απευθείας φάουλ (5’), Κρητικός (17’), Καραμούζης (56’) και Κορνάρος (85’). Το μοναδικό γκολ του ΑΣ Αρένα σημείωσε ο Ρουτζιέρης με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 75’.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κασιώτης (Αναστασόπουλος, Ντόκος)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣ ΑΡΕΝΑ: Minkov, Διονυσόπουλος, Κυριακούλης, ΙΚονόμι, Κίτσος, Κανάνι, Κωνσταντινίδης, Κάτσο, Παπαπαύλου, Ρουτζιέρης, Θύμιο (Στον πάγκο έκατσαν οι Βαρδόπουλος, Σκούλουκας, Αναστασάκης, Καρβουνιάρης, Ζανεττίδης, Διακογεωργίου και Χατζηστεφανής)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Καβουνίδης, Κωστάκης, Παπασταματίου, Hoxha, Ζερβός, Zhelev, Κρητικός, Νικολού, Κοντός, Μουδάτσος, Καραμούζης (Στον πάγκο έκατσαν οι Χατζηνικόλας, Στεργιάδης, Cuku, Κορνάρος, Caushaj και Κούρτης)

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments