Αρχική Αθλητικά νέα Εφιαλτικό βράδυ τόσο για την ΑΕΚ όσο και για τον Άρη

Εφιαλτικό βράδυ τόσο για την ΑΕΚ όσο και για τον Άρη

0
Πηγή: sport24.gr
Dodekanisos

Τόσο ο Άρης όσο και η ΑΕΚ γνώρισαν εκτός έδρας ήττες από Αστάνα (0-2) και Βελέζ Μόσταρ (1-2) αντίστοιχα. 2/2 ήττες έκαναν οι Ελληνικές ομάδες στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Οι δύο Ελληνικές ομάδες εμφανίσθηκαν κατώτερες των περιστάσεων. Και αν η ΑΕΚ έχει το άλλοθι του λανθασμένου ακυρωθέν γκολ, τα τρανταχτά αμυντικά λάθη που εμφάνισαν δεν δικαιολογούνται. Δεν άξιζαν την νίκη οι Ελληνικές ομάδες. Πλέον έχουν να ανέβουν ένα «βουνό» Άρης και ΑΕΚ στις ρεβάνς στην Ελλάδα σε «Χαριλάου» και «ΟΑΚΑ» αντίστοιχα. 

Κάθε άλλο παρά «εφιαλτικό» ήταν το ντεμπούτο του Άκη Μάντζιου στην Ευρώπη. Η Αστάνα νίκησε 2-0 τον Άρη στο Καζακστάν για τον πρώτο αγώνα του δεύτερου προκριματικό γύρου του Europa Conference League. Τα γκολ για τους «Καζάκους» πέτυχε ο Τομάσοφ. Πλέον ο Άρης καλείται να ανέβει ένα «βουνό» στη ρεβάνς του «Κλεάνθης Βικελίδης». 

Τα στιγμιότυπα του Αστάνα – Άρης 2-0

Στον αντίποδα «εφιαλτικό» ήταν και το βράδυ της ΑΕΚ στην Βοσνία Ερζεγοβίνη. Η ΑΕΚ προηγήθηκε με τον Ανσαριφάρντ (στο 12′), ωστόσο δέχθηκε γρήγορα την ισοφάριση. Ο Πρες με τρομερό γκολ «κρέμασε» τον Τσιντώτα για το 1-1. Η Ένωση προηγήθηκε με 2-1 ωστόσο το γκολ του Ανσαριφάρντ ακυρώθηκε. Ο βοηθός διαιτητή σήκωσε (λανθασμένα όπως έδειξε το ριπλέι) το σημαιάκι για οφσάιντ (δεν χρησιμοποιείται το VAR στους προκριματικούς γύρους του Europa Conference League). Στο 52′ η Βελέζ έκανε το 2-1 με τον Ζαΐμοβιτς. Σκορ που έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης. 

Τα στιγμιότυπα του Βελέζ – ΑΕΚ 2-1

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα του δεύτερου προκριματικού γύρου μπορείτε να τα δείτε στην ιστοσελίδα της UEFA. Πατήστε ΕΔΩ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments