Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Έδωσε τη λύση ο Δημητριάδης!

Έδωσε τη λύση ο Δημητριάδης!

0
Dodekanisos

Με μια …κανονιά του Δημητριάδη στο 80’, η Ρόδος ξεπέρασε στο Δημοτικό Στάδιο το εμπόδιο της Τριγλίας Ραφήνας την οποία και κέρδισε με 1 – 0 στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας (4ος όμιλος). Οι «πράσινοι» έκαναν μια πολύ καλή και σοβαρή εμφάνιση και δίκαια έφθασαν στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι του αντιπάλου τους και θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ και νωρίτερα.
Το φιλμ του αγώνα
Ο Ευγενικός μπήκε στην περιοχή και σούταρε από διαγώνια θέση αλλά έστειλε τη μπάλα ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ). Αυτό ήταν το πρώτο σουτ στο παιχνίδι στο 5′
Στο 9′ ο Κωνσταντίνου έκανε ένα πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή αλσλά ο τερματοφύλακας Δήμιζας έπεσε στη γωνιά του και έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Πολύ καλή στιγμή για τη Ρόδο
Στο 11′ νέο σουτ για τη Ρόδο. Το έκανε ο Χατζηλιόντας από καλό σημείο αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στο 27′ μεγάλη ευκαιρία για τη Ρόδο. Μετά από σέντρα στην περιοχή, η άμυνα της Τριγλίας δεν έδιωξε σωστά και η μπάλα έφθασε στον Χατζηλιόντα που …πυροβόλησε λίγο έξω από την μικρή περιοχή αλλά η μπάλα πήρε πολύ ύψος και έφυγε άουτ. Μάλλον αιφνιδιάστηκε ο παίκτης της Ρόδου που δεν περίμενε να του έρθει η μπάλα.
Στο 47′ ο Χατζηλιόντας εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ο Στεφανίδης έκανε την προβολή πολύ έξυπνα αλλά ο Δήμιζας έπεσε δύσκολα στην δεξιά του γωνιά και απόκρουσε.
Στο 79′ ο Δημητριάδης έδωσε τη λύση για τη Ρόδο. Με ένα πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Δήμιζα και άνοιξε το κσορ για τη Ρόδο!

To παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κώστας Κατοίκος (Νιδριώτης, Κολιάκος) από την Αθήνα.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Κουμέντος, Τζιμογιάννης, Καντιμοίρης, Δημητριάδης (83’ λ.τ Τζιβίλογλου), Κωνσταντίνου, Ιμεραλιλαϊ, Χατζηλιόντας, Κουρούπης, Στεφανίδης, Ευγενικός (61’ Αμανατίδης), Πιτταράς (75’ Τορεζάνι)
ΤΡΙΓΛΙΑ: Δήμιζας, Καμβύσης, Κωτσαλάς, Μακρής, Μαντζώρος, Παπασάββας, Καρβουνίδης (83’ Τζάθας), Κότσι (75’ Παπαδόπουλος), Ποτουρίδης, Καλογιάννης (66’ Τσεβάς), Νικολόπουλος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments