Έδωσε συγχαρητήρια

1
routzieris_donis
Συγχαρητήρια στην ομάδα του Διαγόρα για την παρουσία της στον θεσμό του κυπέλλου αλλά και στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής έδωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του Ατρομήτου Γιώργος Δώνης. Στις δηλώσεις που έκανε είπε τα ακόλουθα:
«Το παιχνίδι έγινε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες και σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Είχαμε πετύχει ένα καλό σκορ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου και διαχειριστήκαμε καλά την ρεβάνς Συγχαρητήρια στον Διαγόρα που είναι ένας άξιος αντίπαλος και στο κύπελλο αλλά και στο πρωτάθλημα.» Σε ερώτηση που του έγινε για το αν βλέπει τελικό απάντησε ως εξής: «Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας, γιατί όχι να μην πάμε και στον τελικό. Άλλωστε είμαστε ένα βήμα πριν από τον τελικό.» Από την άλλη πλευρά, ο τεχνικός του Διαγόρα Πέτρος Ρουτζιέρης είπε:
«Το παιχνίδι από την στιγμή που είχαμε χάσει στο Περιστέρι με 2 – 0 ήταν πολύ δύσκολο για εμάς. Ο Ατρόμητος άλλωστε διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα. Από τη στιγμή που δεχθήκαμε το γκολ τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα. Οι καιρικές συνθήκες ήταν άσχημες και δεν έγινε καλό παιχνίδι. Συγχαρητήρια πάντως στους παίκτες μου για την προσπάθεια τους και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες στάθηκε κοντά μας.»

1 ΣΧΟΛΙΟ