Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Έδωσε νέο χρώμα στο πρωτάθλημα

Έδωσε νέο χρώμα στο πρωτάθλημα

0
Dodekanisos

Ανταπόκριση: Αντώνης Παναγόπουλος

Την ευκαιρία να πάρει ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα στην κορυφή της βαθμολογίας της Γ΄ Εθνικής έχασε ο Ιάλυσος. Οι «ερυθροκίτρινοι» έχασαν το αήττητο σερί τους και γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στην δύσκολη έδρα της Βάρδας από την τοπική ομάδα με 1 – 0. Με την ήττα αυτή, ουσιαστικά δόθηκε νέο χρώμα στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας μιας και η ομάδα της Ιαλυσού δεν μπόρεσε να ξεφύγει αρκετά.

Με λίγη παραπάνω τύχη πάντως, ο Ιάλυσος θα μπορούσε τουλάχιστον να μην ηττηθεί αν στο 85’ ο Τσούπρος μπορούσε να νικήσει τον πολύ καλό τερματοφύλακα Λαδά. Σε εκείνο το λεπτό, ο Δελαπόρτας εκτέλεσε κόρνερ και ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός πήρε την κεφαλιά αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έκανε μια δύσκολη απόκρουση και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Σε γενικές γραμμές, στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα μέτριο παιχνίδι με τους παίκτες του Ιάλυσου πάντως να έχουν δυο πολύ καλές στιγμές όπου θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ. Η πρώτη ήταν στο 4’ όταν ο Βελλίνης από θέση τετ α τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Λαδά και η άλλη στο 34’ όταν ο Στεφανίδης σε ίδια φάση και πάλι τετ α τετ δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Και στις δυο περιπτώσεις ο τερματοφύλακας του ΠΑΟ Βάρδας είχε κατεβάσει τα ρολά.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα διαφοροποιήθηκε μιας και ο ΠΑΟ Βάρδας έδειξε να μπαίνει πιο ορεξάτος και να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Στα πρώτα λεπτά μάλιστα δημιούργησε δυο πολύ καλές φάσεις. Μια με τον Πολίτη ο οποίος έκανε μια σέντρα σουτ και η μπάλα αφού διέγραψε μια περίεργη τροχιά παραλίγο να αιφνιδιάσει τον Ανδρούτσο ο οποίος την τελευταία στιγμή κατάφερε να αποκρούσει σε κόρνερ. Και λίγο αργότερα ο Μικελάτος εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ αλλά και πάλι ο Ανδρούτσος απόκρουσε «κατεβάζοντας» τη μπάλα σχεδόν από το παραθυράκι της εστίας του. Από και πέρα οι του Ιάλυσου αφυπνίστηκαν και ανέβασαν και πάλι την απόδοση τους χωρίς πάντως να μπορέσουν να δημιουργήσουν κλασική ευκαιρία. Κόντρα μάλιστα στη ροή στο σημείο αυτό, δέχθηκαν το γκολ που έμελλε να καθορίσει και το τελικό αποτέλεσμα.

Το μοναδικό τέρμα
Ήταν το 65’ όταν ο Πολίτης έκανε τη σέντρα, ο Μπούνας που μπήκε στην πορεία της μπάλας έκανε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα να χτυπήσει στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Γούρμος με κοντινό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για να κάνει το 1 – 0. Σημειώνεται ότι ο σκόρερ είχε περάσει σαν αλλαγή πριν από δυο λεπτά στο παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα, ο Ιάλυσος προσπάθησε και πάλι να ανέβει αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης χωρίς όμως να μπορέσει να τα καταφέρει. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες μιας και στο 80’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα ο Λιόσης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: Λαδάς, Λιόσης, Αγουρίδης, Ζέλιος, Πεκέζ (63’ Γούρμος), Πολίτης Π., Πολίτης Γ., Ντόμας, Νικολόπουλος (75’ Ντάζος), Μιχελάτος (87’ Ξύδης), Μπουνιάς
ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Σταυλάς, Κόλα, Μακρυδημήτρης, Τσούπρος, Αθανασίου (69’ Ρεκλείτης), Στεφανίδης, Ντομίνγκεζ, Βελλίνης (84’ Ομπίνα), Χειμωνέττος (77’ Λαμίν), Δελαπόρτας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments