Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ “Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι”

“Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι”

0
Dodekanisos

Με αντίπαλο το Παλαιό Φάληρο δοκιμάζεται αύριο (16:00) στο κλειστό γυμναστήριο «Σ. Μπεφόν», ο Γ.Σ. Διαγόρας, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής. Είναι το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι του α’ γύρου απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα, που βρίσκεται ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί σήμερα στην «τέντα» υπό τις οδηγίες του Στάθη Βλαχοδήμου και η αποστολή του Διαγόρα θα αναχωρήσει αύριο το πρωί με 10 αθλητές για την Αθήνα. Στο παιχνίδι με τα Παλαιό Φάληρο θα παίξουν οι: Στράτος Ιορδάνογλου, Νίκος Καράβας, Μιχάλης Χατζηγεωργίου, Κώστας Μητσού, Σταύρος Παρδακάς, Στέφανος Μπόζιτς, Αντώνης Χρύσης, Αντώνης Σκλήβας, Γιώργος Μαρουλλάκης και Τάσος Πιλκούδης.

Ο προπονητής της ομάδας μας Στάθης Βλαχοδήμος ανέφερε για την αυριανή αναμέτρηση: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή και πληρέστατη ομάδα, όπως είναι το Παλαιό Φάληρο. Σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας προσπαθήσαμε να συνέλθουμε από το σοκ της ήττας με την Α.Ε.Ν. Κηφισιάς και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να είμαστε ανταγωνιστικοί στο αυριανό παιχνίδι με το Παλαιό Φάληρο και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments