Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Έχει το απόλυτο στ’ Αφάντου

Έχει το απόλυτο στ’ Αφάντου

0
Dodekanisos

Αν και συνάντησε σθεναρή αντίσταση, η Αθλέτικο Αφάντου βρήκε τελικά τον τρόπο να κερδίσει στο γήπεδο της την Δήμητρα Δαματριάς με 2 – 1 και να προσθέσει έτσι άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της.

Το παιχνίδι αυτό ήταν το τρίτο φετινό στ’ Αφάντου που όπως και τα προηγούμενα δυο, τελείωσε και αυτό νικηφόρα.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν από μέτριο έως κακό. Στα πρώτα λεπτά ήταν μοιρασμένο ωστόσο από τα μισά και μετά, οι γηπεδούχοι ήταν πιο δραστήριοι επιθετικά και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 30′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπάλλα (1 – 0). Οι παίκτες της Αθλέτικο συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και στο 40′ πέτυχαν και δεύτερο τέρμα (2 – 0) και πάλι με τον Μπάλλα αυτή τη φορά με πλασέ από κοντά (οι φιλοξενούμενοι “φώναξαν” για οφσαϊντ).

Η ομάδα της Δαματριάς δεν πτοήθηκε από το 2 – 0 και μπήκε δυνατά στην επανάληψη, δείχνοντας διάθεση να σημειώσει ένα τέρμα και να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Τελικά το τέρμα αυτό ήρθε στο 71′ με κεφαλιά του Παπαγεωργίου (2 – 1). Από εκεί και πέρα, η Δήμητρα προσπάθησε να φθάσει στην ισοφάριση αλλά ι γηπεδούχοι έκαναν πολύ καλή διαχείριση και κατάφεραν τελικά να πάρουν το “τρίποντο”.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΘΛΕΤΙΚΟ: Παπαγεωργίου, Μπάλλα, Μπακίρης, Χ. Λαουδίκος, Γεννημαχλελής (68′ Σπανός), Σταμούλης, Σ. Λαουδίκος, Καλογήρου, Κώστας (89′ Μακρυδημήτρης), Λόγγος (85′ Μοσχούς), Μοσχιδιού
ΔΗΜΗΤΡΑ: Ζώης, Φιακέττι, Κωστιού (56′ Χουρίδης), Αμοιρόπουλος, Εξαδάκτυλος, Πηδιάκης (52′ Ουζουνίδης), Παππάς, Γαλάνης, Θεουλάκης, Γουμαράς (88′ Κοράν), Ποιμενίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments