Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έ(Χ)ασαν και οι δύο

Έ(Χ)ασαν και οι δύο

0
Dodekanisos

Ισόπαλο με σκορ 2-2 ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της ‘Α κατηγορίας ανάμεσα στον ΑΕΡΑ και τον ΔΙ.ΑΣ.

Το παιχνίδι:

Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού ήρθε στο 5′ για τον ΔΙ.ΑΣ όταν το σουτ του Συνεσίου απόκρουσε εντυπωσιακά ο Τσουρούτης. Οι γηπεδούχοι απάντησαν τρία λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 8′ όταν μετά από ωραία προσπάθεια και γύρισμα του Μασάδο, ο Γαργάλης με κοντινό πλασέ νίκησε τον Μιχαλάκη για το 1-0. Στο 20′ ο Χατζηφούντας έφυγε στην αντεπίθεση, μπήκε μέσα στην μεγάλη περιοχή, όμως το σουτ απομακρύθνηκε από τον Τσουρούτη. Στο 30′ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να κάνουν δύο τα τέρματα τους όταν το σουτ του Μασάδο πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Μιχαλάκη. Λίγα δευτερόλεπτα πριν από την λήξη του πρώτου μέρους ήρθε η ισοφάρηση για τους φιλοξενούμενους. Ο Χατζησουλεϊμάν εκτέλεσε το φαουλ, ο Χατζηφούντας έκανε το πρώτο σουτ, ο Τσουρούτης του είπε “όχι”, στην επανάφορά το σουτ του Σωτίρι σταμάτησε στον Δανά ο οποίος βρισκόταν πεσμένος πάνω στην γραμμή και ο επερχόμενος Δρόσος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Σε αυτήν την φάση οι άνθρωποι του ΑΕΡΑ διαμαρτύρονται για φαουλ του Δρόσου πάνω στον Δανά. Στην επανάληψη ο ΑΕΡΑ ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στο γήπεδο. Στο 52′ σέντρα του Πλύγκου, κεφαλιά του Μασάδο εντυπωσιακή επέμβαση του Μιχαλάκη σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελέστηκε από τον Δανά και ο Γαργάλης με καρφωτή κεφαλιά έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του 2-1. Στο 74′ ο ΑΕΡΑ έμεινε με 10 παίκτες καθώς απόβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Πλύγκος για μαρκάρισμα πάνω στον Σωτίρι. Μετά την αποβολή. ο ΔΙ.ΑΣ πίεσε τον ΑΕΡΑ και κατάφερε να ισοφαρήσει στο 83′ όταν μετά από σέντρα του Συνεσίου, ο Μαλλιάκας έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-2. Ένα λεπτό αργότερα ο Μασάδο έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και ο Μιχαλάκης απομάκρυνε σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να φύγουν με το “διπλό” από την Αρχίπολη, όταν στο 90+1 ο Βλαντιμίροφ είδε τον Πή μέσα στην περιοχή, ο τελευταίος έκανε το σουτ και ο πολύ καλός Τσουρούτης κράτησε όρθια την ομάδα του. Πλέον μετά από δύο αγωνιστικές ο ΑΕΡΑ έχει 1 βαθμό, ενώ η ομάδα της Κω 4.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Παπαγιαννίδης με βοηθούς τους κ. Τσέτσο και Μπέκα.

Συνθέσεις:

AΕΡΑ (Βαγγέλης Χοσάδας): Τσουρούτης, Δανάς, Στελλάς, Μαλλιάκας, Γιαννακάκης (32′ Ποζατζίδης), Μπάρδης, Γαργάλης, Πλύγκος, Μασάδο, Παυλίδης (80′ Φιλιππάκος), Λυμπερόπουλος (70′ Μπαϊρακτάρης).

ΔΙ.ΑΣ. (Γιώργος Σταμάτης – Στάθης Γκουτελίτσας): Μιχαλάκης Ιωαννίδης (46′ Αρκούδας), Δουγέκας (62′ Πής), Συνεσίου, Ζιώγας, Χατζησουλεϊμάν, Βλαντιμίροφ, Δρόσος ( 62′ Μποϊλής), Σωτίρι, Χατζηφούντας, Καράλιαμης (79′ Γκεστένια).

Φωτορεπορτάζ:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments