Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Δεν άρεσε σε κανέναν η ισοπαλία

Δεν άρεσε σε κανέναν η ισοπαλία

0
Dodekanisos

Την ευκαιρία να μείνουν κοντά στον πρωτοπόρο Αστέρα Μασσάρων έχασαν Ευκλής Σορωνής και Πολύστρατος μετά το τελικό 1 – 1 στο μεταξύ τους παιχνίδι στο γήπεδο του Αγίου Σουλά. Οι γηπεδούχοι είναι πλέον 6 βαθμούς πίσω από την κορυφή και οι φιλοξενούμενοι στους 4.

Σε γενικές γραμμές και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο (τουλάχιστον μέχρι και το 35′), ο Ευκλής ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του και είχε την υπεροχή. Ο Πολύστρατος άρχισε να βρίσκει τα πατήματα του μετά το 30′ και ιδιαίτερα προς το φινάλε του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη, ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά αλλά και πάλι ο Ευκλής έδειχνε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο χωρίς όμως να μπορέσει να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα.

Το σκορ άνοιξε στο 30′ ο Λοκάκης με πλασέ στο 30′ αλλά στο 45′ ο Τριπολίτης με πλασέ από πολύ καλό σημείο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 1 – 1.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δουλγέρης (Ορφανός, Βλάχος)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΥΚΛΗΣ: Ι. Μακαρούνας. Χατζηκυριάκος, Κατσούλης, Λαός, Κουλουμπράκης (84′ Τομάζος), Λαθούρης, Ζερβός (67′ Αγγελής), Κουντουράκης, Λολάκης, Σιαναβέλης, Σχοινάκης
ΠΟΟΛΥΣΤΡΑΤΟΣ: Ερνίκιολης, Κωστίδης, Αναστασιάδης (69′ Κοιλιάς), Παπακώστας (29′ λ.τ. Χατζηκαλημέρης), Τριπολίτης, Μπακαρής, Παπαστεργής, Παπαβασιλείου (82′ Λυκοπάντης), Χατζημιχάηλ, Γεωργιάδης (50′ Κούτρας)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments