Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έ(Χ)ασαν και οι δύο

Έ(Χ)ασαν και οι δύο

0
Dodekanisos

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της ‘Α κατηγορίας ανάμεσα στον Απόλλωνα Καλυθιών και τον Φοίβο Κρεμαστής, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες δίχως τέρματα.

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν του Φοίβου στο πρώτο ημίχρονο και δημιούργησαν ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Κεφάλα. Αρχικά στο 15′ μετά από κόρνερ του Παλάζη, ο Σαχίνης έπιασε την κεφαλιά, όμως ο γκολκίπερ του Φοίβου απομάκρυνε εντυπωσιακά. Στο 37′ οι γηπεδούχοι έφτασαν μία ανάσα από το 1-0, όταν το μακρινό σουτ του Γεωργιάδη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κεφάλα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Απόλλωνας ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Γιώργου Φωτεινή, όμως ο κ. Πατσιόπουλος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στην σενέχεια ο Φοίβος ανέβασε την απόδοση του και λίγο έλειψε στο 57′ να ανοίξει το σκορ, όταν η κεφαλιά του Τζιβίλογλου απομακρύνθηκε πάνω στην γραμμή από τον Νικολό. Δύο λεπτά αργότερα ο υψηλόσωμος μέσος του Φοίβου έκανε ένα δυνατό σουτ και ανάγκασε τον Ροδίτη να πραγματοποιήσει εντυπωσιακή επέμβαση. Ο Απόλλωνας έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει τη νίκη, όταν στο 76′ μετά από εκτέλεση φαουλ του Νικολού, ο Παλάζης βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή, το σουτ του όμως κατέληξε αουτ.

Συνθέσεις:

AΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ: Ροδίτης, Σαχίνης, Νικολός, Καλτσής (65′ Διακουράκης), Γεωργιάδης (69′ Σαββούλης), Φλεβάρης, Καντιμοίρης (92′ Γιορδαμνής), Μαθιός (72′ Καλαϊτζίδης), Χατζηβαλσάμης, Παλάζης.

ΦΟΙΒΟΣ: Κεφάλας, Καραγεωργίου, Ταφάνι, Παϊζάνος, Στεφανίδης (87′ Πεταυράκης), Φωτεινής, Θεοδοσίου, Χατζησάββας (82′ Μόσχος), Τζιβίλογλου (89′ Πανταζόπουλος), Γκινής (84′ Φτάκλας), Ορφανίδης Ν.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments