Αρχική Videos “Εάν οι Δυτικές χώρες συνεχίσουν να βοηθούν την Ουκρανία, θα καταστραφούν!”

“Εάν οι Δυτικές χώρες συνεχίσουν να βοηθούν την Ουκρανία, θα καταστραφούν!”

0

Οι προτάσεις που παρουσιάζονται στο ουκρανικό σχέδιο για τις εγγυήσεις ασφαλείας σχετικά με τη συνέχιση της στρατιωτικής και οικονομικής βοήθειας από τις δυτικές χώρες προς το Κίεβο θα τους «καταστρέψουν», σύμφωνα με την εκπρόσωπο του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.

«Το να φέρουμε τις δυτικές χώρες σε πλήρη εξάρτηση, υποχρεώνοντάς τες να συνεχίσουν τη μαζική βοήθεια προς το καθεστώς του Κιέβου θα τις καταστρέψει. Φανταστείτε – αυτό προτείνεται σε χώρες που τώρα ανησυχούν για το πώς θα επιβιώσουν τον χειμώνα. Φανταστείτε – μιλάμε για ανεπτυγμένες χώρες», τόνισε.

Εξήγησε ότι οι χώρες ανησυχούν για τον επερχόμενο χειμώνα, όχι επειδή κάποιος μετεωρίτης εξαφάνισε την ενέργεια αυτών των χωρών από το πρόσωπο της γης και όχι επειδή ο Ρήνος, ο Δούναβης και η Μεσόγειος Θάλασσα ξεχείλισαν και βύθισαν τους σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. «Όχι γι’ αυτό, αλλά επειδή το πρόβλημα ήρθε ξαφνικά με τη μορφή δασκάλων της Ουάσιγκτον που έλεγαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση πώς να ζήσει και τι να κάνει. Και τώρα, οι ανεπτυγμένες χώρες έχουν γλιστρήσει αμέσως στο επίπεδο των υπανάπτυκτων χωρών, που δεν ξέρουν πώς να ζεσταθούν», πρόσθεσε η Ζαχάροβα.

Νωρίτερα, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, δήλωσε ότι το καθεστώς του Κιέβου συνεχίζει να επινοεί ορισμένες «εγγυήσεις ασφαλείας» για το μέλλον, αλλά είναι σαφές ότι κανένας από τους γείτονες της Ουκρανίας δεν μπορεί να τις παράσχει.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments