Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Γκέλα του Ηρακλή με ΑΕ Κατταβιάς!

Γκέλα του Ηρακλή με ΑΕ Κατταβιάς!

0
Dodekanisos

Ισόπαλο τελείωσε το παιχνίδι του Ηρακλή Μαριτσών απέναντι στην ΑΕ Κατταβιάς στην έδρα του πρώτου. Ένα αποτέλεσμα που σίγουρα αρέσει περισσότερο στους φιλοξενούμενους και όχι τόσο στους Μαριτσενούς.

Κυρίαρχοι του παιχνιδιού ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια του οι γηπεδούχοι, οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να φθάσουν στο γκολ.Σίγουρα από το ματς θα έχουμε να θυμόμαστε την φάση του 57ου λεπτού, όταν ο Φελεσάκης έπιασε ένα καλό σουτ, όμως ο Παπαβεργής έδιωξε σε κόρνερ.Σε γενικές γραμμές έτσι κύλησε και όλο το υπόλοιπο παιχνίδι, με την ομάδα του Πάττα να κυριαρχεί αλλά να μην μπορεί να βρει την λύση για να πετύχει κάποιο τέρμα, είτε με passing game είτε με μακρινές μπαλιές.Από πλευράς φιλοξενούμενων, οι παίκτες της ΑΕ Κατταβιάς είχαν έναν παθητικό ρόλο καθ’ όλη την διάρκεια του 90λεπτου.

Παίκτης κλειδί

Ο Παφιάκης ήταν σε πολύ καλή ημέρα και με δικές του μεταβιβάσεις έφθασε αρκετές φορές κοντά στο 1-0 η ομάδα του Ηρακλή.Από πλευράς ΑΕ Κατταβιάς , ο Παπαβεργής, ο πορτιέρο των κιτρινόμαυρων στάθηκε στο ύψος του.

Συνθέσεις:

Ηρακλής Μαριτσών:Kουμέντος, Τσούφιος, Παπαδημήτρης, Παγκράτης, Παπακωσταντής (63′ Λερογιάννης), Μπιλιάς, Φελεσάκης, Σκόρπος (70′ Τσαλώλης), Παφιάκης, Κούρος, Γεωργαλλής

ΑΕ Κατταβιάς: Παπαβεργής, Δράμη (30′ Κονόμη,58′ Ντούπης), Κιλασίν Χ, Κιλασίν Κ (90′ Καψαλάκης), Αυγέρης, Σαλαμαστράκης, Παραστατίδης, Κούτσι, Κουμπιάδης (76′ Πετρίδης), Νασόπουλος, Καλημέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments