Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Δύσκολο να συνεχίσουμε φέτος”

“Δύσκολο να συνεχίσουμε φέτος”

0
Dodekanisos

Απίθανο χαρακτήρισε το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν και πάλι τα πρωταθλήματα (ερασιτεχνικά) φέτος, ο Τάσος Κιοσέογλου. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Φοίβου Κρεμαστής, τόνισε τα ακόλουθα:
«Μετά από τόσο καιρό αγωνιστικής απραξίας είναι πολύ δύσκολο να ξεκινήσουμε και πάλι. Θα πρέπει να μπούμε σε μια μακρά περίοδο προετοιμασίας προκειμένου να είναι εφικτό να ετοιμαστούμε για να ανταπεξέλθουμε. Φανταστείτε ότι το καλοκαίρι σταματάμε ενάμιση μήνα και θέλουμε επτά εβδομάδες προετοιμασίας για να μπούμε στο πρωτάθλημα. Τώρα είναι σχεδόν 4 μήνες που έχουμε σταματήσει. Πόση προετοιμασία θα χρειαστούμε. Σαν Τάσος ασφαλώς και θα ήθελα να επανέλθουμε και να παίξουμε όμως ρεαλιστικά το θεωρώ πολύ δύσκολο. Από εκεί και πέρα είναι άδικο αυτό που γίνεται με τη Football League. Θα έπρεπε να ξεκινήσει αφού πρόκειται για ένα επαγγελματικό πρωτάθλημα που θα ακολουθήσει το ίδιος πρωτόκολλο με τις άλλες δυο κατηγορίες».

Ο ίδιος πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Δεν έχουμε ζήσει ξανά κάτι τέτοιο, να μένουμε τόσο καιρό μακριά από αυτό που αγαπάμε. Το πιο δύσκολο όμως είναι για τα μικρά παιδιά των Ακαδημιών. Από ψυχολογικής άποψης είναι πολύ σκληρό να μένουν τόσο καιρό μέσα στο σπίτι. Πιστεύω ότι θα πρέπει να υπάρξει μια μέριμνα γι’ αυτά τα παιδιά προκειμένου να μπορέσουν να επανέλθουν στις δραστηριότητες τους. Όπως έχει ανοίξει το σχολείο, θα μπορούσαν να ανοίξουν και οι Ακαδημίες».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments